Garmin Edge 500 ve dvou nových barvách

Garmin Edge si všichni pamatují jako modro-stříbrný přístroj. Výrobce však před sezónou připravil další dvě barevná provedení: hi-tech stříbrnou s imitací karbonu a fialovo-oranžovou, kterou - popravdě - nevím, ke kterému typu kol zařadit. Vzhled je však věcí názoru a jistě si své zákazníky najde i tato varianta.


Osobně by se mi nejvíce líbila ještě zelená varianta

Připomeňme hlavní vlastnosti tohoto nemapového cyklopočítače. Edge 500 samozřejmě disponuje vestavěným GPS přijímačem. Aby však byly údaje o výkonech co nejpřesnější, vypomáhá si nejen barometrickým výškoměrem, ale i bezdrátovou technologií Ant+ pro připojení snímače kadence šlapání, rychlosti i srdečního tepu.

Cena za tento nezvyklý cyklopočítač se pohybuje okolo 4 700 Kč v základní verzi. Doporučuji však připlatit asi 1 300 Kč za verzi Bundle, která již zahrnuje právě snímač srdečního tepu a kadence šlapání. Zvlášť byste totiž za toto příslušenství zaplatili podstatně více.

Edge 500 se dostal na náš trh v průběhu listopadu, kdy opravdu nepanovaly vhodné podmínky pro pořádné praktické testy. V tuto chvíli by však měl být již přístroj na cestě do redakce a můžete se těšit na podrobnou recenzi. Pokud tedy opět nenapadne sníh...
 

Garmin Edge 500 Bundle lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>
Diskuze (1) Další článek: T-Mobile Vairy Text: QWERTY za bezkonkurenční cenu

Témata článku: , , Nov, Zelená varianta, Bar, Garmin Edge, Edge +, Hlavní vlastnost,