Go Valentýn: loga a textovky na mobil zdarma

S Valentýnské stránky Go si můžete poslat nejen zamilované logo na mobil, ale také vyznání lásky jako textovku nebo vyhrát v soutěži kytici růží.
Z Valentýnské stránky Go si můžete poslat nejen zamilované logo na mobil, ale také vyznání lásky jako textovku nebo vyhrát v soutěži kytici růží.

Už je to tady!

Davové šílenství, svátek všech zamilovaných, to je sv. Valentýn. Přemýšlíte o tom, čím potěšíte besvou drahou polovičku? Rozhodujete se mezi plyšovými zvířátky různých tvarů a barev a všemožnými vtipnými přáníčky? Máme pro vás tip na poměrně zajímavý dárek EuroTelu: zkuste svůj protějšek podarovat a potěšit prostřednictvím Internetu a mobilního telefonu...

Valentýn je lásky den

Na Internetových stránkách EuroTel Go najdete vše, co můžete na Valentýna využít.

Chcete poslat zamilovanou textovku? Nestačí vám některá z šesti připravených? Tak buďte originální a pošlete vlastní! Nemá váš miláček mobil, ale má emailovou schránku? Tehdy mu můžete poslat zamilovanou obrázkovou pohlednici s vaším vlastním přáním. Můžete si také přečíst Valentýnský partnerský horoskop. Pokud jste nesmělí, nejistí a nevíte, jak objektu své touhy vyjádřit své city? Nevadí, můžete se poučit v sekci „Jak vyznat lásku“, kde najdete zaručeně fungující návody.

Zajímavá je bezesporu soutěž, kde můžete vyhrát kytici růží - budou se vás v anketě ptát, jak slavíte Valentýna apod., tj. nic těžkého. To nejlepší jsem si ale schoval nakonec. Pokud chcete svého miláčka opravdu překvapit, pošlete mu na mobil jedno z log operátora. Škoda, že jich je jen šest; na druhou stranu si na vás váš Valentýn vzpomene vždy, když si bude chtít zavolat.

Diskuze (1) Další článek: Panasonic: budoucnost mobilů je v barvě a velkých displejích

Témata článku: , , , Mobil, Valentýn, Log, Žďár, Text, Zajímavý dárek, MOBI