Goldvish Equilibrium: superluxus pro dvě SIM karty

Jako první mezi luxusními telefony se může pochlubit podporou technologie dual SIM. Nejdražší varianta Goldvish stojí stejně jako luxusní auto.

Švýcarská firma Goldvish zabývající se výrobou luxusních mobilních telefonů přichází na trh s dalším modelem nazvaným Equilibrium. Jedná se o vůbec první telefon v této cenové kategorii, který se bude moci pochlubit technologií dual SIM, tedy možností mít současně v telefonu aktivní dvě SIM karty. Goldvish vyrobil ekvilibrium, aby vytvořil rovnováhu mezi profesním a osobním životem majitele tohoto „šperku“.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Jak je již u takových telefonů zvykem, odevšad na uživatele bude dýchat opravdový luxus. LCD obrazovka o velikosti 2,4 palce bude kryta nejkvalitnějším, vysoce odolným safírovým sklíčkem. Rozlišení displeje bude 240 × 320 pixelů, to zde však není příliš důležité. Povrch telefonu bude vyráběn ve čtyřech různých variantách. Na výběr bude nerezová ocel, titan, vysoce kvalitní hliník nebo kůže. Spoje mezi jednotlivými částmi konstrukce budou zhotovovány z 18karátového zlata či z platiny. Tomu odpovídá také hmotnost, v nejlehčí variantě to bude 185 gramů. Rozměry telefonu jsou 123 × 49 × 15 mm. 

Kromě jiného tento telefon nabídne vnitřní paměť o velikosti 8 GB, fotoaparát, bluetooth a také FM tuner. Na jedno nabití vydrží tento model až 7 hodin volání nebo 20 dní v pohotovostním režimu.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek 

Každý jeden kus bude pochopitelně ruční prací švýcarských uměleckých řemeslníků, od toho se bude odvíjet cena. Závislá bude i na výběru materiálu, takže cenovka Goldvish Equilibrium se bude pohybovat v rozmezí 6 900 až 110 000 eur (160 tisíc až 2,5 milionu). Equilibrium bude k dispozici pouze ve vybraných značkových obchodech nebo na objednávku přes webové stránky výrobce.

Diskuze (19) Další článek: Desetina Čechů se na dovolené neobejde bez internetu

Témata článku: , , Super +, SIM kart, Šup, Karta, Pro +, Gold, Značkový obchod, Super, Sup, Osobní život,