GoMobil nabízí telefony na splátky. Nevyšťavíte se, ale přeplatíte

Chcete telefon, ale nemáte v kapse dost peněz? S nabídkou „dotovaných“ telefonů přichází nyní virtuální operátor GoMobil. Je to prosté, zaplatíte první splátku (zhruba pětina ceny telefonu na volném trhu) a dále pak zaplatíte každý měsíc určitou částku, která pokryje mobilní služby i hardware. Příklad: s datovým balíčkem 1 GB za 860 Kč měsíčně. Nebo jinak, záleží na vás.

První splátka telefonu vyjde na 1 735 Kč, samotný datový balíček nabízí virtuál za 255 Kč. Za telefon tak v průběhu 24 měsíců zaplatíte přes 16 tisíc, což je v porovnání s aktuální cenou na internetových obchodech zhruba o pět tisíc víc.

Klepněte pro větší obrázek
Máte hluboko do kapsy? GoMobil nabízí telefon včetně služeb na splátky (obr.: gomobil.cz)

Volné minuty, SMS a data si můžete kdykoli přidat nebo ubrat. Stačí si balíčky jakkoli nastavit v hodnotě alespoň 125 Kč. Telefon je po dvou letech váš. Pokud byste chtěli nabídku ukončit předčasně, je třeba doplatit zbývající část ceny telefonu. K mání jsou třeba iPhone SE 16 GB, Samsung Galaxy A3 nebo Lenovo Vibe P1 Pro. Nabídku najdete na adrese gomobil.cz.

Diskuze (12) Další článek: Vánoční ceník T-Mobilu: Huawei Mate 9 a levnější iPhone 6s

Témata článku: , , , , , , Apple iPhone 4GB, Apple iPhone SE, Apple iPhone SE 64GB, Honor 8, Lenovo Vibe P1, Lenovo Vibe P1m, Samsung Galaxy, Samsung Galaxy A3, Samsung Galaxy A3 (2016), Samsung Galaxy A3 Dual, Ubrat, Pře, Telefon, Zbývající část