Google Pixel Stand je stojánek s bezdrátovým nabíjením a chytrými funkcemi pro Pixel 3

Google na tiskové konferenci Made By Google spolu s Pixelem 3 a Pixelem 3 XL představil i chytrý stojánek Pixel Stand integrovaným bezdrátovým nabíjením o výkonu až 10 W. Nabíjet s ním půjde samozřejmě i skrze ochranný kryt telefonu.

Když však telefon postavíte do stojánku, telefon se přepne do zjednodušeného grafického režimu se souhrnem užitečných funkcí. Je zde například snazší přístup ke Google Assistentovi, kalendáři s naplánovanými událostmi a sledovat zde můžete i informace z chytré domácnosti v rámci Google Nest. Při přehrávání hudby pak ukáže cover písně/alba a rychlé ovládání přehrávače.

V době nečinosti pak začne na obrazovce telefonu prezentovat zajímavé fotky z vaší fotogalerie. Zajímavou funkcí je také chytré buzení, kdy telefon 15 minut před nastaveným budíkem začne přizpůsobovat barvu displeje, aby vás postupně nastartovalo do nového dne.

Skrze Pixel Stand lze díky standardu Qi nabíjet jakékoliv podporované zařízení, zmíněné funkce jsou však exkluzivně dostupné pouze pro Pixel 3 a Pixel 3 XL. Stojánek si lze předobjednat již dnes za 79 dolarů, ovšem pouze v zemích s vlastním Google Storem. O dostupnosti u nás tedy zatím nemáme žádná informace.

Diskuze (2) Další článek: Pixel 3 přichází. Google si dal záležet na designu i foťáku. Dvě čočky nepotřebuje

Témata článku: Google, , , , , , , , , , Google Pixel 3, Google Pixel 3 XL, Mad, Naplánovaná událost, Google Assistent, F +, Funkce, Google Store, Podporované zařízení, Rychlé ovládání, Dolar, Nastavený budík, Pro +, Telefon, STAN,