Google představil Android P. Největší novinky jsme shrnuli do 15 screenshotů

Na úvod si šéf Googlu Sundar Pichai střihnul vtípek, pak se pustil do produktů a všemi se proplétá umělá inteligence. Android nebyl prvním velkým tématem, ale my jej na MobilManii jako první zmapujeme.

Nejvýznamnější změnou je jediné funkční tlačítko a způsob ovládání. Můžete se divit, že jej lidé přirovnávají j iPhonu X? Umělá inteligence zmapuje uživatelské chování a následnými opatřeními slibuje ušetřit až 30 % energie.

Hodně prostoru dostal program Wellbeing, který má uživatele systematicky odradit od nadměrného používání telefonu. Může na někoho skutečně fungovat, že si nastaví timer, který po vypršení znepřístupní aplikaci? Hádám, že vlastní nastavené pravidlo prostě obejdete. Přepnutí telefonu do stupňů šedé před spaním vypadá aspoň vtipně.

Novinek je celá řada, ty nej jsme formou komentovaných screenshotů vypíchnuli do galerie. Android P Beta je dostupná už dnes pro 11 telefonů sedmi značek. Jak stahovat, se dozvíte v samostatném článku.

Diskuze (23) Další článek: Jak stáhnout Android P Beta a seznam podporovaných telefonů

Témata článku: Google, , , , , , Novinka, Telefon, Nov, Nadměrné používání, Samostatný článek, Pře, Způsob ovládání, Screenshot, Inteligence, Největší novinka, Uživatelské chování, Střih, Nejvýznamnější změna, Celá řada, Nastavené pravidlo, Novinky,