Google prý tlačí na výrobce mobilů a EU mu jde po krku. Za co Googlu hrozí megapokuta?

Můj názor  |  zobrazit i odpovědi (trvale)  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  nových názorů: 8

Názory k článku

15. 07. 2018 14:14

Je už nejvyšší čas aby vzniknul operační systém mimo držení amerických fašistu či zločincu .To už si přeberte jak chcete .At Google nebo Mikrosoft tak to vyjde nastejno ,protože obojí je v americkém držení a dělají pouze v zájmu USA.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (3)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
15. 07. 2018 08:26

Existuje projekt MicroG (open-source re-implementatace Play Services). Moje uživatelská zkušenost s android aplikacemi je výborná i kompletně bez google bloatware i bez google účtu;)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Anonymizovaný  |  15. 07. 2018 07:44

EU vyhazuje peníze oknem a její reformní socialismus stojí obří peníze, které socialistická EU nedokáže vydělat a tak hledá cesty jak zdanit a zpokutovat všechno možné.Bohaté Americké firmy působící v EU, které chtějí jednat slušně, jsou dobrým cílem. Peníze z nich jdou vyrazit poměrně snadno, aby si zachovaly "dobré jméno" a "dobré vztahy".Microsoft, Google (Alphabet), Apple... Naopak třeba takový americký Amazon, který na nějaké dobré jméno a vztahy peče, nemá problém v třetím tisíciletí přímo v Německu zadržovat lidi v práci i násilím, tak na ten si nedovolí, protože EU ví, že by je Bezos poslal do háje nebo jim to nějak "politicky" vrátil.V odstavci výše jsem narážel na incident z roku 2013 v německém Amazonu s ochrankou "HESS", pojmenované dokonce stejně jako nacistický pohlavár, která odmítala pustit dělníky z práce, i když už jejich směna dávno skončila a zabavila jim mobily, aby nemohli nikomu volat. Z "otroctví" je vysvobodila až zásahová jednotka zemské policie, kterou zavolal ze záchodu jeden z lidí, kterého špatně prohledali a mobil mu zůstal.
Amazon se tehdy od celého incidentu distancoval, že to byla věc HESSu, on s tím neměl nic společného a že s agenturou HESS ukončil spolupráci.
Ovšem tohle pokládám jen za právní kličky a PR kecy, protože spolupráci s HESSem začal dobrovolně a jejich pojmenování i další věci dobře znal.
Stejně tak nezávislá ochranka neřeší to jak se plní plán práce a tohle jde úplně mimo ni.Očekával jsem tedy "mega proces" podobný Noriberskému, v kterém budou soudně rozpuštěny všechny dceřinné firmy Amazonu a ten bude mít zakázáno trvale podnikat na území EU a vysoké tresty pro managery - něco jako bylo v procesu s I.G. Farben; protože dělat si v třetím tisíciletí přímo v centru EU něco jako "otroky" nebo "nucené práce", kdy lidi musí z této situace dostat policie SE ZBRANĚMI, to už je úplně přes čáru a že si na nich EU smlsne a dá je jako exemplární příklad.Ale ne. Úřady vzaly vyjádření Amazonu jako "fakt", nikdo nic neřešil, i média byla "tichučko" a Amazon si vesele podniká, odsouzený nebyl jedinný manager.Z toho je prostě vidět, že EU nic neřeší a když cítí, že by jí někdo poslal do háje, tak se na to vykašle - z toho důvodu ani nedělá procesy s Číňany, přitom ti v technologiích, mobilech atd. řeší jenom "technicky lze/technicky nelze" - nějaké patenty a předpisy jsou jim někde.Takže podle mě se EU zaměřuje na Google, jelikož ví, že když mu napálí miliardu EUR, tak Google ji zacvakne a zklapne kufry. EU si pak ty prachy vyhodí za nějaké dotační kraviny, kde se jich 90% rozkrade, na provoz zbytečných argánů a neziskovek a budou tlačit svůj "socík" dál.Až budou potřebovat příště, tak podojí zase třeba Microsoft a tak to budou točit dál.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
15. 07. 2018 00:46

A evropská unie i zakáže říkat ve videích OK, google. Samozdřejmě, že se mi otevřel asistent, když Tomáš Holčík vyslovil magickou frázi. :D

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor