Headset pro virtuální realitu v barvách F1: Limitovaná edice HTC Vive Pro McLaren

Známý profesionální headset pro virtuální realitu HTC Vive Pro získal u příležitosti finálního závodu letošní sezóny Formule 1 v Abú Dhabí novou limitovanou edici připravenou ve spolupráci se stájí McLaren Racing. Souprava má upravený design v modro-oranžových barvách a obsah je obohacen o tituly McLarenu. HTC Vive Pro McLaren Limited Edition je možné objednat na oficiálních stránkách za 1 550 eur (cca 40 tisíc korun).

Klepněte pro větší obrázek

Konkrétně se jedná o aplikace McLaren Garage VR a RFactor 2 McLaren Edition VR, kde mohou fanoušci s headsetem vyzkoušet nejen samotné závody, ale i roli mechanika týmu McLaren. Součástí balíčku bude i bezplatné půlroční členství v programu předplatného Viveport Subscription, ve kterém mohou hráči každý měsíc zvolit 5 titulů, které budou hrát.

McLaren Garage VR je nový multiplayerový titul vývojářů z Vive Studio, který hráčům přiblíží zážitky týmu v pit stopu. Simulace v pokojovém měřítku je nechá vyzkoušet kompletní přípravu závodních pneumatik a prohlédnout si věrně modelovanou garáž stáje McLaren. Nechybí ani možnost vyzvat přátele na souboj v rychlosti přezutí kol.

Klepněte pro větší obrázek

V rámci partnerství společnosti spolupracovaly na verzi simulátoru RFactor2 McLaren Edition, která dává možnost zakusit závody Grand Prix prostřednictvím HTC Vive Pro bez jakéhokoliv dalšího příslušenství. HTC Vive Pro je navíc oficiálním headsetem soutěže McLaren Shadow Project, jejíž finále bude probíhat od 14. do 17. ledna 2019 v britském McLaren Technology Centre.

Váš názor Další článek: Mobilní operátoři vyhráli Křišťálovou lupu. Důvod vás pobaví a rozesmutní zároveň

Témata článku: HTC, , , , , , , Subscription, McLaren Edition, Stáj, Euro, Limited Edition, Realita, Fanoušci, Headset, Barva, Grand Prix, Abú Dhabi, Letošní sezóna, EDI, F +, Pro +, Oficiální stránka, Heads, Edice