Herní Doogee S70 s odolností IP69K to zkusí na Indiegogo. Bude mít úspěch?

Méně známý čínský výrobce Doogee zkouší prorazit novým modelem s netradičním financováním. Smartphone s označením Doogee S70 je brán jako herní zařízení se zvýšenou odolností. Obyčejné IP68 dnes už nikoho neohromí, telefon tak láká na dosud nevídanou odolnost IP69K. Financování smartphonu má poskytnout sama komunita, a to skrz crowdfundingový portál Indiegogo.

Smartphone je osazen 6" Full HD+ displejem s poměrem stran 18:9. Z vnějšku si všímáme robustní pogumované konstrukce, která splňuje odolnostní normy IP68 i IP69K, která zaručuje, že telefon odolá i, pod tlakem stříkající, vodě o vysokých teplotách. Standard MIL-STD 810G zase zaručuje, že se Doogee S70 vyrovná s nešikovnými pády i silnými vibracemi.

Smartphone běží na 2,5GHz Heliu P23 od MediaTeku, operační paměť je 6GB. Mobilní hry si můžete ukládat do 64GB úložiště, zadního kovový kryt je určen k částečnému rozptýlení tepla z čipsetu, který tak má být ochlazen až o 7 stupňů. Smartphone má i samostatné tlačítko „Cooling Boost“, které telefon přepne do herního režimu a ukončí všechny aplikace na pozadí, aby byly všechny systémové zdroje uvolněny pro následně spouštěné hry. Ty můžete hrát přímo na telefonu nebo prostřednictvím doplňkového gamepadu Doogee G1. 

Představení Doogee S70 s herním gamepadem G1:

Nevyměnitelná baterie o kapacitě 5 500mAh má vydržet telefon napájet minimálně 9 hodin při hraní Pokémon Go, 11 hodin hraní Fortnite či patnáctihodinové hraní karetního Hearhstone. Na zadní straně telefonu je umístěn fotoaparát IMX363 od Sony se sekundární 5MPx kamerkou a světelností F1.8. To nejdůležitější, koncovou cenu, ale zatím neznáme. Doogee totiž svou kampaň ještě nespustilo, až se tak stane, najdete veškeré hardwarové detaily a také různé cenové „perky“ přímo na Indiegogo. Budete mít zájem?

Zdroj Indiegogo

Diskuze (13) Další článek: Další levný smartphone s odlehčeným Androidem Go v prodeji. Alcatel 1X má záda jako semiš

Témata článku: Doogee, , , , , , , , , , , , , , , , Herní režim, Vysoká teplota, Nevyměnitelná baterie, Herní gamepad, , Zadní strana, Gamepad, Crowdfundingový portál, Doplňkový gamepad,