Herní výkon HONOR 20 Pro

HONOR dále pokračuje ve zlepšování svých smartphonů i v oblasti mobilních her. Chytré telefony jsou zákazníkům přizpůsobovány tak, aby splnily všechny hern í požadavky a dodaly co nejlepší zážitek ze hry. Nyní nově u modelů HONOR 20 a HONOR 20 Pro je jedinečná možnost získat speciální oblek ve hře Fortnite.

HONOR 20 Pro byl spuštěn v květnu 2019 a vyznačuje se celou řadou technologických inovací přizpůsobených i pro hřáče. Čipset Kirin 980 AI s výkonným GPU Mali-G76, 9.1 surround sound, speciální chladící systém, výkonná 4000 mAh baterie a 6,26palcový displej přináší HONOR v jednom modelu a společně jsou schopné vytvořit jedinečný požitek ze hry.

HONOR posiluje věrnost vůči svému „hlavnímu hernímu publiku“ , které činí 18% jeho uživatelů. Vzhledem k tomu, že 18% fanoušků HONOR se prohlašuje za hráče, přemýšlí  HONOR o možnosti vstupu do zóny e-sportů prostřednictvím partnerství s renomovanými hráči a pořádáním mezinárodních soutěží.

HONOR na Gamescom 2019 oficiálně oznámil svou novou herní strategii, která má za cíl rozvoj mobilních her prostřednictvím technologií. Značka se staví na přední místo v odvětví mobilních her poskytováním výkonné herní technologie ve svých modelech, inovativních doplňcích a také díky spolupráci s vývojáři.

HONOR zakládá svou herní technologii soustředěním se na tři pilíře: více než smartphone, více než vývoj, více než hra. Tyto tři pilíře se odrážejí v novém modelu HONOR 20 Pro, který je schopný zvládnout jakkoli náročnou hru. HONOR 20 Pro disponuje vlastnostmi, které uspokojí i náročné hráče.

1. Nenechte svůj smartphone přehřát

Grafenový chladící systém, který efektivně snížuje provozní teplotu telefonu a zajistí tak stabilní výkon procesoru. V porovnání se svým předchůdcem, grafenový chladící systém přináší až o 27% větší účinnost odvádění tepla a je typický pro vlajkové modely.

2. S virtuálním surround zvukem 9.1 se budete cítit skoro jako v kině

Surround sound zvyšuje zvukový zážitek ze hry, jelikož dokáže rozprostřít zvuk tak, že zní jakoby přicházel ze všech směrů. Je to poprvé, kdy byla tato špičková technologie aplikována na smartphony.

3. Skvělá výdrž baterie

HONOR 20 Pro má 4000 mAh baterii, která vydrží celodenní používání. V nezbytných případech pak HONOR disponuje funkcí supercharge, která zajistí nabití smartphonu na 50 % během 30 minut.

4. Čipset Kirin 980

HONOR 20 Pro je vybaven pokročilým čipsetem Kirin 980, jež zvyšuje výkon telefonu. Kirin 980 je postaven na principu využití chytrého mechanismu Flex-Scheduling, které umožňuje přizpůsobení CPU podle zatížení a dokáže tak uživatelům poskytnout pordlouženou životnost baterie a dosahovat lepších výkonů.

5. Revoluční GPU Turbo 3.0

Čipová sada HONOR 20 Pro je také vybavena GPU Turbo 3.0 – průkopnickou hardwarovou a softwarovou technologií, která zrychluje zpracování grafiky a optimalizuje tak zážitek z mobilních her. GPU Turbo 3.0 možňuje plynulý provoz nejpopulárnějších her, jako jsou Fortnite, PUBG Mobile, Vainglory, Arena of Valor a další.

Exkluzivní Fortnite Skin u HONOR 20 Série

Fortnite je stále hrou, která ovládá nejvyšší místa v žebříčku kategorií mobilních her. Společnost Epic Games se spojila se společností HONOR a už v minulosti uživatelům poskytla novou Skin výhradně jen pro vlastníky HONOR View20. Nyní u HONOR 20 Série je to tady znovu. Společnost Epic Games nabízí hráčům stejnou šanci. Při koupi jednoho ze dvou modelů HONOR 20 Série je k dispozici Wonder Skin. Je to jedinečná možnost jen pro vlastníky modelů HONOR 20 nebo HONOR 20 Pro.

Další článek: T-Mobile vkročil do neomezené éry. Objevili jsme tajný a ještě levnější neomezený tarif