Hledáte způsob, jak obnovit ztracená data? EaseUS to dokáže snadno a rychle!

Stačí stisknout tlačítko Delete nebo omylem vysypat koš. Tak snadné je přijít o data, která se vám můžou ještě hodit.

Pokud zrovna přemýšlíte nad tím, jak formátovaná data získat zpět, máme pro vás skvělý tip! Software EaseUS dokáže data obnovit rychle a spolehlivě. 

O svá data můžete přijít omylem či nešťastnou náhodou. Dobrou zprávou je, že je můžete díky programům získat zpět. Ověřený software EaseUS umí obnovit oddíly, formátované soubory či uložená média.

Co všechno můžete s EaseUS obnovit?

- Oddíly
Provedení obnovy oddílů je nutné v případě ztraceného, odstraněného, RAW nebo nepřístupného oddílu.

- Uložená média
Obnova uložených médií se hodí ve chvíli, kdy se pevný disk či externí úložiště poškodí, rozbije nebo je nedostupné. Díky EaseUS zachráníte soubory i ze zdánlivě mrtvého pevného disku, flash disku, SD karty, fotoaparátu a dalších zařízení.

- Formátované soubory
Řešením pro obnovu dat z formátovaného oddílu, pevného disku, USB flash disku, paměťové karty a ostatních úložišť je průvodce obnovy dat EaseUS.

- Nouzové obnovení dat
Hodí se pro případ katastrofy v podobě souborů napadnutých virem, neočekávaného spadnutí systému nebo závažných chyb při spuštění, které způsobují zpravidla ztrátu dat.

Využijte volné programy obnovy dat pro zajištění souborů ve Windows i iOS zařízeních. S EaseUS získáte software obnovující formátovaná videa z jakéhokoli zařízení, data na kartách SanDisk či odstraněné fotografie. Kromě toho EaseUS opraví poškozené JPG/JPEG fotografie a MP4/MPV videa.

Jak používat EaseUS?

1. Zvolte umístění a začněte s vyhledáváním dat

Spusťte průvodce obnovy dat EaseUS a zvolte umístění, kde jste data ztratili.

Klepněte pro větší obrázek

2. Prohledejte váš počítač nebo zařízení

Průvodce obnovy dat EaseUS v rychlosti prohledá a sestaví seznam souborů – dle zvoleného umístění –, které byly odstraněny nebo vysypány z koše. Důkladným prohledáním celé datové oblasti zařízení (nikoli jen adresáře) dojde k nalezení výrazně většího počtu souborů. Vyhledávání dat můžete zjednodušit pomocí filtru.

Klepněte pro větší obrázek

3. Náhled a obnova ztracených souborů

Průvodce obnovy dat EaseUS po prohledání úložiště umožňuje zobrazení náhledu všech obnovitelných souborů. Po zvolení všech důležitých souborů k obnově stiskněte tlačítko „obnovit“, čímž dojde k okamžitému získání všech ztracených dat.

Klepněte pro větší obrázek
Další článek: RECENZE: Nubia RedMagic 5G – Excelentní hráč. Ostatní ho nezajímá