Hodinky ZTE Watch Live odolají vodě a prachu. Na jedno nabití vydrží až 3 týdny

Čínská značka ZTE představila zajímavé chytré hodinky ZTE Watch Live, které dostaly čtvercový 1,3" TFT LCD displej s rozlišením 240 × 240 pix, a také zajímavou výbavu. Tělo o rozměrech 41 × 35 × 11 mm se pyšní zvýšenou odolností IP68, takže hodinky odolají vodě a prachu za podmínek stanovených výrobcem. Na tělo s jedním bočním tlačítkem můžete nacvaknout silikonové pásky ve čtyřech různých barevných variantách.

Na vnitřní straně hodinek je připraven měřič srdečního tepu, který dokáže automaticky měřit tepovku v pravidelných intervalech, příp. vám zjistí úroveň okysličení krve. ZTE Watch Live dále monitorují kvalitu spánku, dvanáct různých fyzických aktivit, můžete na nich ovládat přehrávání hudby z telefonu, prohlížet příchozí notifikace, na dálku odmítat hovory nebo je využít jako dálkovou spoušť foťáku ve vašem smartphonu. 

Čtvercové hodinky se vrací do módy. Toto jsou nové Redmi Watch:

Prostředí je uzavřené, takže do něj moc dalších aplikací nenainstalujete. O to zajímavější je však výdrž hodinek, která má být dva až tři týdny na jedno nabití! O dobíjení se stará magnetická kolébka, kterou přicvaknete na piny umístěné na vnitřní straně zápěstí. Prodeje v Číně budou zahájeny 3. prosince, hodinky budou stát, v přepočtu, pouze osm stovek! Globální dostupnost hodinek ZTE Watch Live však zatím výrobce nepotvrdil.

Zdroj ztemall

Váš názor Další článek: Fitbit Charge 4 je funkcemi nabitý náramek, který ale nesedne každému

Témata článku: ZTE, , , , , , , , , , , , Prach, Vnitřní strana, Aplikace, Nabití, TFT LCD displej, Hudba, Kolébka, Redmi Watch