Honor 10 nyní s dárkovým boxem zdarma

Umělá inteligence v kombinaci se skleněnými zády s odlesky polární záře. To je Honor 10 tento měsíc v mimořádné akci se stylovými sluchátky, elegantní lahví na vodu a držákem na telefon zdarma.

Design inspirovaný polární září

Skleněná záda tohoto smarthphonu jsou opravdu dechberoucí a může za to především speciální technologie zpracování Honoru 10, která háže odlesky polární záře. Zejména v modrém a zeleném provedení se barva telefonu mění podle toho, jak na ni dopadá světlo. Můžeme zpozorovat odstíny tyrkysové, tmavě modré, pak ale také růžové, fialové a další. Kromě modrého a zeleného provedení můžete vybírat modely Honor 10 také ve stříbrné barvě s modrými odlesky nebo zvolit klasickou černou variantou.

Umělá inteligence posouvá hranice

Na zádech se Honor 10 pyšní hlavním duálním fotoaparátem s rozlišením 24 + 16 MPx a 24MPx selfie čočkou. Honor 10 je vybavený umělou inteligencí, která se projeví zejména během focení. Umělá inteligence AI 2.0 posouvá hranice focení s mobilním zařízením zase o stupeň výše. Rozpozná více než 500 scén ve 22 kategoriích v reálném čase. Speciální algoritmus dokáže propojit focené objekty s nejvhodnějším nastavením foťáku. Rozezná tak vše od západu slunce, zvířat, rostlin, až po portréty nebo jídlo.

Honor 10 dokonale rozpoznává obličeje a díky umělé inteligenci využívá 3D portrétní osvětlení. V rámci této funkce můžete využívat nejrůznější pokročilé světelné efekty jako profesionálové.

Umělá inteligence zabrousila také do galerie fotografií, takže si můžete fotky řadit do různých skupin a galerii ovládat pomocí hlasu a gest.

Rychlejší a chytřejší smartphone

Smartphone pohání osmijádrový procesor Kirin 970, kterému sekunduje 4GB RAM. Interní paměť telefonu přichází ve dvou variantách - 64 GB a 128 GB. Výdrž telefonu zajistí baterie s kapacitou 3400 mAh.

Smartphone běží na nejnovějším Androidu 8.1 Oreo s nadstavbou uživatelského rozhraní EMUI 8.1. Honor 10 využívá USB-C rozhraní. Samozřejmostí je plná podpora LTE ve všech lokálních pásmech. Telefon ovládá systém Dual SIM nebo také technologii NFC.

V září si Honor pro své fanoušky přichystal speciální nabídku. Pořiďte si model Honor 10 a získejte hodnotný dárkový balíček. Svým kamarádům se pak můžete pochlubit novými módními sluchátky nebo stylovou láhví na vodu.

Další článek: iPhone XS: dvě velikosti, odolnost vůči pivu a strašidelná cena

Témata článku: Honor, , , , , , , Honor 10 (128GB), Inteligence, Mobilní zařízení, Mimořádná akce, Hon, Nejvhodnější nastavení, Telefon, Reálný čas, Technologie NFC, Dual Sim, Odlesk, Osmijádrový procesor, Polární zář, Dar, Focený objekt, Sluchátko, Skleněná záda, Interní paměť,