Honor má dvoje nové hodinky. Stylové půjdou proti Apple Watch, odolné vydrží až 25 dní

Honor jako jedna z několika firem představil své novinky na letošním „osekaném“ veletrhu IFA 2020 Special Edition. V segmentu nositelností to jsou dva modely chytrých hodinek – Honor Watch GS Pro a Honor Watch ES. S oběma modely se počítá i na českém trhu, do prodeje přijdou během října za 6 600 Kč, resp. 2 700 Kč.

Klepněte pro větší obrázek

Honor Watch GS Pro jsou dosud nejvyšším a zároveň prvním outdoorovým modelem chytrých hodinek od Honoru. Staví na robustnější konstrukci z nerezové oceli a polykarbonátu, prošly mnoha náročnými testy a odolají extrémním teplotám (-40 °C až +70 °C) nebo zvýšené vlhkosti vzduchu. Splňují armádní normu odolnosti MIL-STD-810G včetně odolnosti proti prachu, písku, nárazům a slané vodě.

Stejně jako MagicWatch 2, ze kterých konstrukčně částečně vycházejí, spoléhají Watch GS Pro na kruhový ciferník a AMOLED displej o průměru 1,39 palce. Přináší baterii s rekordní hodnotou 700 mAh a výdrží až 25 dní. V případě nepřetržitého používání, zapnuté GPS a monitoringu zdraví mají hodinky vydržet 4 celé dny.

Podporují trackování více než stovky různých sportů se zaměřením na venkovní aktivity – horskou turistiku, plavání v moři a zimní sporty. Správnou orientaci v terénu zajistí duální GPS, spolu s funkcí zpětné trasy a upozorněním na odchylku od trasy. Obsahují také obvyklé zdravotní funkce, včetně monitoringu srdečního tepu a okysličení krve. V nabídce budou ve třech barvách – bílé, černé a šedé (kamufláž).

Klepněte pro větší obrázek

Honor Watch ES zhmotňují představu výrobce o stylových hodinkách, tlačenou zejména úspěchem konkurenčních Apple Watch. Watch ES proto přicházejí s obdélníkovým ciferníkem, jehož displej je ale protaženější (širokoúhlejší) než u hodinek Applu a dosahuje úhlopříčky 1,64 palce. Na výběr budou ve třech různých barvách, tělo i řemínek je vyrobeno z plastu.

Jedná se o univerzální chytré hodinky na vlastní uzavřené platformě Honoru, které zvládají monitoring až 95 různých sportovních aktivit, stejně jako klasické notifikace z připojeného smartphonu. Obsahují různé možnosti personalizace ve formě mnoha ciferníků, Always on obrazovek a 12 animovaných cvičebních kurzů s různými scénáři, jako jsou cvičení pro spalování tuků a posilování svalů.

Diskuze (10) Další článek: Válka graduje. Apple odstřihl Epic Games od App Storu

Témata článku: Honor, , , , , , , , , Watch GS Pro, MagicWatch, Orient, Posilování, Personalizace, Pro +, Honor Watch ES, Polykarbonát, Watch GS, Monitoring, Ciferník, AMOLED displej,