Honor má v nabídce elegantní bondovku, která se nabíjí přímo z mobilu. U nás ji ale neprodává

Honor, to nejsou jen smartphony. Dceřiná značka čínského Huawei má v nabídce i zajímavé příslušenství, bohužel jej však podobně jako některé své smartphony nenabízí na všech trzích. V Česku tak oficiální cestou neseženeme například elegantní bluetooth sluchátko Honor Whistle Touch Control.

Vedle moderního minimalistického designu zaujme na tomto headsetu možnost dobíjení přímo z konektoru smartphonu, jenž musí podporovat funkci reverzního dobíjení. Tímto způsobem by se sluchátko mělo do plné kapacity dobít zhruba za půl hodiny. Honor se také chlubí vylepšenou anténou, která umožní telefonování se sluchátkem až na vzdálenost 60 metrů od připojeného smartphonu, pokud v cestě nejsou žádné překážky.

Sluchátko podporuje starší verzi Bluetooth 4.1 včetně profilu A2DP, takže kromě hlasových hovorů může posloužit také k poslechu hudby. Tělo bondovky obsahuje kromě plastových ploch i broušený kov a hlavním ovládacím prvkem je otočný a zároveň mačkací knoflík. Součástí balení je i kožená šňůrka na krk. Sluchátko Honor Whistle Touch Control (AM07) se vyrábí v černém a bílém provedení. Stojí necelou tisícovku a v případě zájmu jej můžete zakoupit například na AliExpressu nebo GearBestu.

Na co si dát pozor při výběru Bluetooth sluchátek k mobilu:

Váš názor Další článek: Huawei P20 chce ohromit superfoťákem. Má mít tři objektivy a rozlišení 40 MPx

Témata článku: Honor, , , , , , , , , Broušený kov, Knoflík, AliExpress, Bluetooth sluchátko, Plná kapacita, MOBI, Česká republika, Hlasový hovor, Mobil, Půl hodiny, Hon, Kter, Připojený smartphone, Elegant, Černé provedení, Bondovka,