Honor vánoční stromeček naděluje dárky všem až do Vánoc, velká soutěž právě startuje

Reklama 12. prosince 2019
RECENZE: Honor 9X – dva kroky vpřed, jeden zpátky
Honor myslí na své fanoušky a naděluje dárky už před Vánoci. Od 10.12. až do 24.12. Honor rozdává dárky každý den. Mezi výhrami nechybí ani poslední krasavec z rodiny série HONOR 20 Pro, v nádherné bílé, gradient barvě Icelandic Frost.

Vánoce jsou čas, kdy chceme být spolu, s rodinou, kamarádi, se svými nejbližšími. A těm chceme udělat radost. Někdy stačí malá drobnost nebo jen to, že na druhého myslíme. Společně strávený čas je pak ten nejcennější dárek, který můžeme dát.

A aby ten čas byl ještě o něco veselejší, pozornost jako překvapení se hodí vždycky. Jak soutěžit s velkém HONOR vánočním stromečkem? Označte pod soutěžní příspěvek na oficiálním účtu HONOR na Instagramu někoho, na koho právě myslíte, na kom vám záleží a napište, proč by měl dárek získat právě on. Nezapomeňte přidat hashtag #HONORVANOCNISTROMECEK a sledovat účet @honorczsk.

Každé následující ráno HONOR udělá někomu radost a vylosuje ve svých Instagram stories jednoho výherce. A dárky opravdu stojí za to. Fanoušci se mohou těšit nejen na novinku HONOR 20 Pro Icelandic Frost, ale třeba také na krásný oblázkový reproduktor HONOR AM51, sportovní sluchátka HONOR Sport AM61, chytrou váhu, která umí naměřit mnoho fyziognomických hodnot anebo bezdrátová sluchátka HONOR Flypods.

HONOR na nadělování dárků není sám. Pomáhá mu i oblíbený fitness trenér David Pártl, lektor Les Milles a Reebok ambasador, který šíří vizi HONOR vánočního stromečku na sociálních sítích.

HONOR každý měsíc myslí na své fanoušky se slevovými akcemi a novinkami. Pro více informací sledujte oficiální webové stránky společnosti www.hihonor.cz.

Další článek: RECENZE: Honor 9X – dva kroky vpřed, jeden zpátky