HP Tronic nově nabízí pojištění mobilů a tabletů rovnou při jejich pořízení

Společnost HP Tronic, jakožto provozovatel prodejních sítí Datart, Euronics a internetového obchodu Kasa.cz spouští Pojištění nahodilého poškození a odcizení, které je zaměřeno na mobilní telefony, tablety, notebooky či fotoaparáty. Pojištění se vztahuje na náhodné poškození nebo úplné zničení přístroje, přičemž v 90 % případů se jedná o zničení displeje. Pojištění si můžete sjednat rovnou při koupi mobilních zařízení, a to na jeden až dva roky. Pojistka platí po celém světě,  a zajišťuje ji BNP Paribas Cardif Pojišťovna.

Pojištění lze sjednat již za cenu několika korun na den, oprava poškozeného telefonu bývá obvykle provedena do tří pracovních dní od odevzdání poškozeného zařízení kurýrovi. Pokud přístroj nelze opravit, popř. se oprava nevyplatí nebo dojde k odcizení telefonu, získá uživatel náhradní telefon. Ve všech případech je (oprava, totální škoda či odcizení) je třeba doplatit spoluúčast podle výše prodejní ceny telefonu.

Mobilní telefony a tablety
(prodejní cena v Kč)
Spoluúčast (v Kč)
 
do 3 999 500
4 000 – 6 999 700
7 000 – 9 999 1 000
10 000 – 16 999 1 500
nad 17 000 2 000

Pojišťovna do spoluúčasti nezahrnuje amortizaci v podobě tzv. časové ceny, za každý pojistný rok můžete u pojistky uplatnit až dvě pojistné události. Detaily pojištění a úplné znění podmínek najdete zde. Ve všech dokumentech, které jsme prostudovali, však chybí to nejdůležitější - měsíční úhrada za pojištění. Přesnou částku se tedy dozvíte až při uzavření smlouvy.

Diskuze (7) Další článek: Pokémon Go z pohodlí domova? Vývojář si mne ruce, tržby stouply o 70 procent!

Témata článku: , , , , , , MOBI, Mobil, HP Tronic, Tronic, BNP Paribas, Pór, Prodejní cena, Odcizení, Tron, Oprava, Spoluúčast, Telefon, Pořízení, Pojistka,