Hrabe vám z karantény? Zvedněte si náladu tou nejabsurdnější letenkou, jakou jste kdy viděli

Virtuální letenky (zdarma pro iOS) je jednoduchá aplikace, která vám vygeneruje fiktivní letenku – vtípek pro pobavení vás a vašich přátel. Můžete letět třeba z kuchyně do ložnice, klidně s mezipřistáním v koupelně.

Aplikace vznikla při vnitrofiremním hackatlonu vývojářů cestovatelské aplikace Fripito. Ani je nebaví sedět doma, i jim chybí cestování, i oni se chtějí pobavit...

Rozhraní je maximálně jednoduché. Stačí napsat jméno, vybrat místo odletu, případný přestup, cílovou destinaci, čas a třídu. Zdarma je ta ekonomická, Business a 1. třída se vám odemkne až zaplacení mikrotransakce, kterou podpoříte vývojáře.

Destinace jsou skutečně nápadité. Nezapomnělo se na terasu, botník, ani sklep či domácí spotřebiče. Klidně tak můžete letět s prádlem z pračky do sušičky a následně do šatny.

Zrod aplikace ale nebyl jednoduchý. Její vývojáři totiž museli předělávat nejen nějaké texty, ale také ikonu. Apple jim prý aplikaci 3× zamítl. Nejspíš prý ze strachu, že by se mohla dotknout některých amerických občanů, kteří nemají smysl pro humor.

Váš názor Další článek: RECENZE: Samsung Galaxy Xcover Pro – když se odolnost potká s praktičností

Témata článku: , , Jak, Letenka, Business, Vývojář, Aplikace, Karanténa, Nálada, Mikrotransakce, Sklep, Třída, Destinace