Hrajeme o Nokii E71, hlasujte pro nejlepší blog

Co se lednového blogování na MobilManii týče, zbývá už jen zvolit nejlepšího z nejlepších. Abychom vám výběr usnadnili, přinášíme seznam pěti nominovaných blogů, pro které můžete hlasovat. Vítěze ohlásíme v pondělí 1. února a pošleme mu živoucí legendu mezi pracovními komunikátory, krásnou bílou Nokii E71. Hlasovat můžete jako vždy až do samého konce měsíce, končit tedy budeme v neděli 31. ledna 2010 sekundu před půlnocí. Každý čtenář může hlasovat pouze jednou, duplicity budou vyřazeny.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Nokia E71

Redakcí nominované blogy

Není váš blog mezi vybranými? Nevěste hlavu, s vyhlášením vítěze začne další kolo soutěže a vy se můžete ucházet o další chytrou Nokii.

  • Google Android Blog 
    Zprávy a zprávičky o operačním systému Google Android. V lednu pochopitelně dominovaly články věnované prvnímu skutečnému GooglePhonu Nexus One.
  • Mobil 2 
    Jak si objednat Nexus One z USA, i když to Google výslovně zakazuje? Blog Mobil 2 podává otázky, na které by vás nikdy nenapadlo se zeptat.
  • Mac Life ®
    Karel Boháček je specialista na produkty značky Apple a nevynechává ani iPhone. Přestože se primárně zabývá počítači a jeho blog je pod doménou Živě.cz, počte si u něj i MobilManiak.

Hlasovat pro nejlepší blog

Hlasování je otevřené do neděle 31. ledna 2010, končíme ve 23:59:59 hodin. Každý přihlášený čtenář má pouze jeden platný hlas. Formulář vám sice dovolí hlasovat vícekrát, ale v úvahu bude brán pouze první hlas, duplicity budou odstraněny.

Diskuze (9) Další článek: Navigace zdarma už i pro Nokii N97, slíbena pro N900

Témata článku: Nokia, , Apple iPhone 4GB, Google Nexus One, Nokia E71, Kolo soutěže, Hlas, Blog, Pro +, Hra