HTC Snap: Elegantní smart telefon

HTC Snap nabízí přehledné ovládání. Psaní e-mailů nebo sms zpráv je na jeho klávesnici snadné a opravdu rychlé.

HTC Snap, konkrétně funkce Inner Circle, zaručuje snadnou orientaci v e-mailové schránce a rozdělení jednotlivých zpráv dle priority osob, od kterých je dostáváte. Nemusíte se tak zabývat nevyžádanými nebo nedůležitými maily.

Psaní e-mailů a sms snadno a rychle

Tělo HTC Snap je tenké pouze necelých 12 mm, přístroj tak i díky svým rozměrům a tvaru padne skvěle do ruky. Jednotlivé klávesy jsou příjemné na dotyk a mají výbornou odezvu. Díky tomu se na tomto mobilu od HTC píší e-maily a textové zprávy velmi rychle. Snadnou navigaci v aplikacích a v menu zaručuje také Trackball. Příjemná velikost displeje 2,4“ s kvalitním LED podsvícením usnadňuje čtení dokumentů, e-mailů, webových stránek či vzkazů na sociálních sítích.

Vyhrajte HTC Snap v naší soutěži! Více informací ZDE.

Snap je výkonným komunikátorem za dostupnou cenu nabízející mnoho funkcí. Ty ocení jeho majitelé při každodenní práci, ale také při plánování soukromých aktivit. Právě dobrou organizaci času zaručuje přehledný kalendář se snadným přístupem k zapsaným úkolům a jejich vyřizování je tak snadnější.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

HTC Snap je díky přehlednému ovládání vhodným mobilem pro začínající uživatele smart telefonů nebo pro ty, kdo dávají přednost klasické klávesnici před dotykovým displejem.

Více informací, včetně technických parametrů, najdete na www.htc.com

Chcete se stát majiteli HTC Snap? Zúčastněte se naší soutěže. Třeba právě na vás se usměje štěstí. Pro účast v soutěži klikněte ZDE.

…protože nepotřebujete dostat telefon, ale aby telefon dostal vás…

Diskuze (14) Další článek: Mobilní brouzdání: iPhone už nedominuje, v USA ho dohnal Android

Témata článku: HTC, , , HTC Snap, Elegant, SMA, Přehledné ovládání, Telefon