Huawei Ascend G 300: barcelonská novinka míří na český trh

Na veletrhu v Barceloně zůstal ve stínu svých čtyřjádrových kolegů Ascend D Quad a D Quad XL, my jsme si ale méně nápadné novinky Huawei Ascend G 300 přesto všimli. V době, kdy jsme natáčeli video s prvními dojmy, jsme ještě netušili, jak to bude s dostupností na českém trhu. K tomu se ale záhy vyjádřil Vodafone, který novinku od května zařadí do své nabídky. Cena sice nebyla konkrétně zmíněma, má se ale pohybovat na úrovni nejdostupnějších chytrých telefonů na trhu. To by mohlo být zhruba kolem pěti tisíc korun.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Huawei Ascend G 300 je smartphone vybavený čtyřpalcovým WVGA dotykovým displejem (480 × 800 bodů, jejž kryje odolné sklíčko Gorilla. Použito bude známé 3D grafické rozhraní SPB Shell, které známe už z modelu Vision. Uvnitř telefonu najdeme dva gigabajty uživatelské paměti, jednojádrový gigahertzový procesor a Li-Ion akumulátor s kapacitou 1 500 mAh. Huawei Ascend G 300 poběží na Androidu ve verzi 2.3 Gingerbread. V létě se počítá s updatem na Ice Cream Sandwich.

Klepněte pro větší obrázek

Diskuze (3) Další článek: Box.com dává 50 GB v cloudu zdarma, ale musíte mít Android

Témata článku: Huawei, , , Huawei Ascend D Quad, Huawei Ascend D Quad XL, Český, #Huawei, Český trh, Mir, Ascend, Bar, Novinka, Nov, Trh, vybavený smartphone ,