Huawei Freebuds 4i: elegantní bezdrátové špunty s ANC a výdrží až 10 hodin

Vedle hybridního zařízení Mate X2 představil Huawei na čínském trhu také nová zcela bezdrátová sluchátka. Huawei Freebuds 4i navazují na loňský model 3i, přinášejí opět funkci aktivního potlačení hluku (ANC), vylepšují ergonomii i výdrž. V prodeji budou ve třech barvách (bílá, černá, červená) v přepočtu za 1 700 Kč (bez daně).

Sluchátka mají špuntové provedení s nožkou a ukládají se k nabíjení do zaoblené krabičky ve tvaru oblázku. O zvuk se v každém sluchátku stará 10mm dynamický měnič. O nějakém stupni voděodolnosti se specifikace nezmiňují. Vedle aplikace AI Life lze sluchátka ovládat i poklepáním na nožku. Senzory registrují krátký jednoduchý a dvojitý poklep nebo delší podržení.

Huawei zapracovalo hlavně na prodloužení výdrže – na jeden zátah vydrží sluchátka přehrávat hudbu až 10 hodin bez zapnutého ANC nebo až 7,5 hodiny se zapnutým ANC. Úspory energie dosáhl výrobce mimo jiné i použitím nejnovější specifikace Bluetooth 5.2. Dobití sluchátek v pouzdře trvá hodinu, dobíjení samotného pouzdra je možné pouze kabelově a vyžádá si 90 minut.

Váš názor Další článek: T-Mobile ztratil 140 tisíc zákazníků, mizí mu předplacenkáři. Na tržbách si ale polepšil

Témata článku: Huawei, , , , , , , , , AI Life, F +, SPU, Sluchátko, Africký národní kongres, Ergonomie, Hluk, Huawei Freebuds, Free +, Špunt,