Huawei P8 si S 6kami hlavu nedělá. Jak zareaguje Samsung?

Huawei má v Praze již delší dobu bannery se sloganem, který mobilního fanouška jistě upoutá. Na reklamě je uvedeno: „P8 is Here. Now. S 6kami si hlavu nedělá“, což je zcela jistě narážka na Samsung Galaxy S6. Huawei se s tím nepáral a v reklamě použil i podobný font písmena S jako používá Samsung. I samotný slogan se zřejmě částečně inspiroval u jihokorejského výrobce, který při březnovém představení své modely S6 a S6 Edge častoval marketingovým sloganem Next is Now.

Klepněte pro větší obrázek
Grafika Huawei -„P8 is Here. Now. S 6kami si hlavu nedělá“

Grafika v podobném vyznění jako reklamy v Praze se objevila i na Facebooku Huawei a dorazila i do e-mailových schránek v rámci mailingu. Můžeme od Samsung čekat nějakou podobnou odpověď, ve které bude zase kontrovat označením P8, nebo zůstane tato reklama bez odezvy? 

Diskuze (36) Další článek: Týden mobilně 286: novinky Applu a pozdrav z Izraele

Témata článku: Huawei, Samsung, , Huawei P8, Huawei P8 64GB, Huawei P8 Lite, Huawei P8 Max, Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 128GB, Samsung Galaxy S6 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge 128GB, Samsung Galaxy S6 Edge 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy S6 Edge+ 64GB, Huawei P, Zář, Sam, Marketingový slogan, Samsun, #Huawei, Jak