Huawei přichystal „Osvěžující jaro“. Získejte slevové kupony nebo druhé hodinky za polovic

Huawei spustil ve svém oficiálním e-shopu další prodejní akci. Nabídka má název „Osvěžující jaro“ a probíhá ve dnech 22. až 31. května 2020. Podle výsledné ceny můžete na nákup uplatnit slevový kupon ve výši od 200 až do 3 500 Kč (nejvyšší sleva platí při nákupu alespoň za 20 tisíc korun).

Klepněte pro větší obrázek

Další součástí jarní nabídky jsou produkty, ke kterým dostanete dárek zdarma. Jedná se například o nový tablet MatePad Pro, novinkové smartphony nižší třídy Y5p a Y6p nebo loňský vlajkový model P30 Pro. Všechny produkty s dárky zdarma a jejich ceny naleznete v galerii tohoto článku. I na nákup těchto „balíčků“ můžete využít slevové kupony.

Třetím lákadlem nabídky jsou tzv. „super slevy“. Při nákupu předloňských hodinek Watch GT můžete mít druhé za polovinu ceny. Pokud budete mezi prvními kupujícími modelů Mate 30 Pro a Mate Xs v každém dni akční nabídky, můžete získat slevu až 10 tisíc korun. Na poslední dva jmenované produkty se tedy vyplatí počíhat po půlnoci.

Diskuze (7) Další článek: Český Fixed staví na úspěšném konceptu chytrých peněženek. Vyberte si na Hithitu, získáte je levněji

Témata článku: Huawei, , , , , , Nabídka, Watch GT, Kupón, Slevový kupón, Nákup, Jaro, Produkt, Sleva