Huawei TalkBand B5: nová generace hybridu náramku a Bluetooth handsfree

Huawei představilo další generaci své hybridní nositelnosti TalkBand. V základu se jedná o fitness náramek s displejem a řemínkem, zobrazovací panel však můžete spolu s tělem z pásku vyjmout a zavěsit za ucho. Tím pádem se z náramku, jako mávnutím kouzelného proutku, stane Bluetooth handsfree.

Nový model TalkBand B5 nabídne 1,13" dotykový AMOLED displej s krycím 2,5D sklem. Tělo je odolné vůči vodě a prachu (IP67), na vnitřní straně najdeme měřič srdečního tepu, který může měřit kontinuálně celých 24 hodin. Náramek také dokáže automaticky rozeznávat několik aktivit, např. chůzi, běh, plavání nebo cyklistiku. U všech cvičení si můžete nastavit individuální cíle a na zápěstí sledovat, jak si průběžně vedete. O přísun energie se stará 108mAh baterie.

Huawei TalkBand B5 poslouží jako náramek i jako handsfree:

Po vyjmutí z řemínku pak displejový modul slouží jako Bluetooth handsfree. Náramek lze připojit ke všem smartphonům s Androidem (verze 4.4+) či k iPhonům s iOS 9.0 a vyšším. Některé funkce však fungují jen s nadstavbou EMUI 4.1+ (tj. Android 6.0 Marshmallow a vyšší) u smartphonů Honor a Huawei, např. zobrazení jména volajícího nebo odmítání hovorů ze zápěstí. Náramek se začne v Číně prodávat 20. července, na další trhy po celém světě by se měl dostat ještě do konce letních prázdnin. Koncová cena zatím není známa.

Zdroj VMall

Diskuze (2) Další článek: Bezdrátová sluchátka jsou fenoménem: chcete ta nejlepší? Otestovali jsme jich rovnou 18

Témata článku: Huawei, , , , , , , , , , Zobrazovací panel, Srdeční tep, Honor a Huawei, Nov, Vnitřní strana, Letní prázdniny, Hybrid, Blue, Bluetoot, Řemínek, Nová generace, Bluetooth handsfree, Mávnutí, Fitness náramek, Nový model,