Huawei Watch GT2 budou ještě elegantnější a mají běžet na Harmony OS

Huawei na zítřejší tiskové konferenci kromě očekávaných smartphonů řady Mate 30 představí i novou generaci chytrých hodinek Watch GT2. Hodinky by měly být prvním globálním produktem značky, který běží na vlastním opereračním systému Harmony OS. Ten nahradí uzavřenou platformu LiteOS, na níž běžela první generace hodinek.

Klepněte pro větší obrázek

Podle produktových snímků, které na twitterovém účtu @evleaks zveřejnil několik dní před premiérou novinář Evan Blass, budou nové Watch GT2 opět o něco elegantnější. Luneta má mít tenčí okraje a krycí sklíčko nebude zapuštěné, což má přinést větší zobrazovací plochu displeje. Samotné tělo telefonu bude také o něco tenčí.

Jak se jiné rozměry a použití systému Harmony OS podepíše na výdrži, není v tuto chvíli známo, podle německého portálu Winfuture.de má mít vestavěná baterie kapacitu okolo 450 mAh. Další výbavu hodinek v tuto chvíli neznáme. Výrobce má hodinky nabídnout ve variantách Classic a Sport s různými druhy řemínků.

Via: AndroidCentral.com

Diskuze (1) Další článek: Zalíbí se i ženám. Testujeme chytré hodinky Samsung Galaxy Watch Active 2

Témata článku: Huawei, , , , , , , , Winfuture, Evan Blass, Generace, Androidcentral, Očekávaný smartphone, Watch, Tělo telefonu,