Hybridní hodinky Fossil mají skutečné rafiky, zobrazí notifikace a vydrží dva týdny

Fossil představil novou řadu hodinek Hybrid HR. Ačkoliv se jedná o jednoho z posledních výrobců, který nadále vyvíjí hodinky se systémem Google wearOS (Google je majitelem Fossilu), tentokrát jde o něco jiného.

Hybrid HR mají monochromatický displej, který se překresluje jen občas, čas totiž zobrazují klasické mechanické ručičky nad ním. Díky tomu mají hodinky vydržet dva týdny na jedno nabití. To je sice více než u obvyklých chytrých hodinek s barevným OLED displejem, ty hybridní a funkčně jednodušší by dnes už ale měly dosáhnout alespoň na měsíc.

Součástí hodinek jsou čidla pro snímání sportovní aktivity, nechybí krokoměr a senzor srdečního tepu. Všechny tyto údaje umí zobrazit přímo displej, podrobnosti pak v aplikaci v připojeném mobilu (Bluetooth Low Energy). Směrem z mobilu do hodinek putují notifikace, uživatele upozorní vibrace.

Pouzdro je vodotěsné do 3 ATM, což znamená, že před vstupem do sprchy byste je měli sundat a na plavání rovnou zapomeňte. Připojíte je jak k Androidu, tak k iPhonu. Cena na americkém trhu se pohybuje okolo 200 dolarů.

Diskuze (9) Další článek: Jít fotit, nebo zůstat doma? Aplikace GoodLight.One je první předpověď počasí pro fotografy

Témata článku: Google, , , , , , , Bluetooth Low-Energy, Displej, Bluetooth Low Energy, F +, Mobil, Fossilu,