I levné pojištění vozidla ochrání vaše zařízení

Při sjednávání pojištění vozidel málokdo z nás pamatuje i na ochranu svých zařízení. Přitom vás díky srovnávačům nepřijde draho.

V dnešní době je poměrně běžné, že ve vozidlech převážíme i drahá zavazadla a osobní věci. Může jít o notebook, mobilní telefon, navigaci, či cokoliv jiného. Bohužel, tyto předměty nejsou ve vozidle vůbec v bezpečí - krádež, ani rozbití při havárii nám běžné pojištění nekryje. Jedinou odpovědí na taková rizika je havarijní pojištění. Určitě si teď říkáte, že je to příliš drahé a že raději ušetříte a risknete to. Ještě nedávno byste měli pravdu. Ale dnes už tu jsou srovnávače.

Dvě za cenu jednoho

Začněme hned tím nejlepším - v ideálním případě, a není to vůbec výjimečné, můžete mít povinné ručení i havarijní pojištění (s odpovídajícím připojištěním zavazadel) za cenu, kterou platíte dnes pouze za povinné ručení. Platíte-li například 5 000 Kč ročně za povinné ručení, tak s pomocí srovnávače pojištění můžete za stejnou cenu mít i havarijní pojištění, případně můžete samozřejmě "pouze" ušetřit a srazit náklady za povinné ručení na polovinu. A to jen tím, že si pojištění srovnáte jiným způsobem, než doteď.

Internet je levný

Nemyslíme tím teď výrobky, i když jejich cena s tím také úzce souvisí - na internetu je levné podnikat. Nepotřebujete výstavní pobočky, reprezentativní sídlo, ani stovky zaměstnanců. A srovnávače podnikají přes internet. Díky tomu mají nesrovnatelně nižší náklady a tím i ceny služeb. Připočtěme k tomu velké množství klientů, které srovnávač pojišťovně svým fungováním přivede, a vyjde vám úspora až 50 %.

Snadné porovnání

Své jméno mají srovnávače právem - nabízejí totiž služby mnoha pojišťoven naráz a svým klientům je ochotně porovnají. Ti pak najisto vědí, kde je nejlevněji, a ihned si mohou pojištění srovnat. V České republice nabízí povinné ručení 14 pojišťoven a u našeho největšího srovnávače, ePojisteni.cz, vám porovnají nabídku většiny z nich.

A to se netýká pouze pojištění vozidel - podobným způsobem si můžete nechat pojistit i dům, byt, nebo zahraniční dovolenou.

Pro havarijní pojištění do ePojisteni.cz

Čísla hovoří jasně - srovnávač ePojisteni.cz dokázal svým klientům od roku 2008 ušetřit na 320 milionů korun. Průměrná úspora činí 1 750 Kč, ale nejvyšší téměř 10 000 Kč. Každý rok ušetřit takovou částku? To už je velmi zajímavé pro každého. Uspořené peníze můžeme použít třeba právě na rozšíření ochrany, protože věci ve vozidle jsou často předmětem krádeží, před kterou nás povinné ručení ochránit nedokáže.

Pro více informací navštivte www.epojisteni.cz.