Insta360 Flow je selfie tyč, stojánek a gimbal v jednom. Umělá inteligence dokáže sledovat i pohybující se objekt

  • Insta360 Flow je skvělý doplněk pro vloggery
  • Jedná se o gimbal, stativ a selfie tyč v jednom
  • Umělá inteligence dokáže sledovat vybraný objekt v hledáčku

Značka Insta360 představila novou generaci gimbalového stabilizátoru Flow. Ve složeném stavu se jedná o kompaktní zařízení, které je však za pár vteřin připraveno „do akce“. K ručnímu držáku magneticky připojíte telefon (s nasazeným krytem), který může záhy natáčet video, které je zastabilizované ve třech osách. Hodí se však zejména umělá inteligence, která dokáže při natáčení videa vybraný objekt „sledovat“ a znovu najít, pokud dojde k jeho částečnému nebo úplnému překrytí.

Součástí Insta360 Flow je i selfie tyč či trojnožka, takže se jedná so skutečně univerzální doplněk k mobilu. Příslušenství podporuje natáčení slow-mo, timelapse a TimeShift videí, focení panorámat a 360° fotografií. A to včetně několika kreativních režimů, které změní úhly při natáčení nebo orientaci telefonu. Spouště a doplňkové režimy jsou na dosah palce. 

Klepněte pro větší obrázek
Toto jsou největší výhody gimbalu Insta360 Flow

Insta360 Flow vydrží na jedno nabití celý den, a výrobce k němu přihodí i sadu nástrojů pro střih videí. Jakmile máte hotovo, můžete příslušenství složit do kompaktní podoby, a dokonce z něj ještě smartphone dobíjet! V rámci jedné ze speciálních sad můžete k telefonu nacvaknout svítilnu a na Cold Shoe namontovat třeba mikrofon.

Představení stabilizátoru Insta360 Flow:

Insta360 Flow se bude nabízet v bílé a stříbrné barevné variantě. Samostatný gimbal stojí 159 dolarů (4 100 Kč), nejdražší je edice „Creator Kit“, která má navíc svítilnu a dodatečnou kabeláž (cca 5 500 Kč). Varianta se stativem vychází na 193 dolarů, tedy zhruba na pět tisíc korun

Diskuze (2) Další článek: Nokia po změně loga přichází s novou grafickou nadstavbou Pure UI. Dostane ji do mobilů, hodinek i na web

Témata článku: , , , , , , TimeShift, Flow, Objekt, Tyč, Stojánek, Doplňky, Vybraný objekt, F +, Stabilizátor, Stativ