Invex a Mobility Hall: všechny mobily na vlastní oči

Na Invexu stačí navštívit jediné místo – Mobility Hall. Na jednom stánku najdete všechny mobilní telefony, které se v Česku prodávají. A ještě nějaké navíc. I když vás záplavy stále stejných tiskáren a monitorů nezajímají, pavilon B rozhodně navštivte.

Příští týden na proběhne na brněnském výstavišti další ročník veletrhu Invex. Pokud jste si už na tento termín naplánovali dovolenou, protože na Invexu stejně nejsou žádné mobilní telefony, vezměte černý tlustý fix a dovolenou v kalendáři zase škrtněte.

Je sice pravda, že výrobci ani distributoři mobilů se na Invexu tentokrát neobjeví, to ale neznamená, že na výstavišti nebudou jejich mobily. Redakce časopisů Mobility a MobilMania.cz totiž ve spolupráci s českými zastoupeními výrobců mobilních telefonů připravuje zcela unikátní akci - Mobility Hall.

Sto mobilů na jednom místě

V rohu pavilonu B (konkrétně se jedná o stánek číslo 10) najdete výstavku všech mobilních telefonů, které se v říjnu v České republice oficiálně prodávají. Ukážeme vám také několik unikátních novinek, které jste ještě určitě neviděli - jednáme například o zápujčce T-Mobile MDA III, jistě se objeví i Sony Ericsson S700 a podobně. Celkem se můžete těšit na rovnou stovku mobilů.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Ukázka návrhů expozice Mobility Hall

Na stánku si budete moci telefony důkladně prohlídnout a ty nejlepší dokonce osobně osahat. Pokud nikde jinde neseženete Katalog mobilů, můžete si ho na Invexu koupit s výraznou slevou. Samozřejmě budeme přijímat objednávky na předplatné Mobilit, takže už další Katalogy můžete dostávat přímo do schránky.

Tip: Podívejte se, jak vypadá sto telefonů na podlaze v redakci

Až se na telefony dosyta vynadíváte, přejděte do pavilonu Brno (hned u hlavního vchodu), kde se ve čtvrtek a pátek bude konat mistrovství v rychlostním psaní textovek. V pavilonu A2 potom najdete galerii fotografií, kterou pořádá časopis Digi.

Diskuze (13) Další článek: Nové ceny telefonů u Oskara

Témata článku: T-Mobile MDA III, Invex, Hal, Mobil, Hall, MOBI, Hlavní vchod