iPhone 8: Fotku pro vás zatím nemáme, ale tenhle náčrtek je prý rovnou z továrny

  • Fotit prototyp iPhonu ve Foxconu by se rovnalo sebevraždě
  • ...a tak nám ho jeden ze zaměstnaných špiónů prostě nakreslil
  • Přidáme i úžasný koncept, který odpovídá náčrtku i spekulacím

Galaxy S8 už známe, další superstar na řadě je Apple iPhone 8 (iPhone 10, iPhone X, nebo jak se vlastně bude jmenovat). Přijde v září a má to být něco velkého! Mluví se o zahnutém OLED displeji přes celou čelní stranu, novém laserovém senzoru a nabíjení, které sepne, jen vejdete do místnosti s nabíječkou.

První špiónský obrazový materiál tentokrát není typicky rozmazaná a zrnitá fotka, ale náčrtky. Spáchal je prý zaměstnanec firmy Foxconn, která iPhony pro Apple vyrábí. Vystavil je na Weibo („čínský Facebook“), posléze je zase odstranil. Náčrtky jsou nevalné kvality, ale důležité rysy na nich rozpoznat lze.

Do galerie přidáváme také koncept od grafika jménem Gabor Balogh. Vypadá futuristicky, některé prvky vypadají docela proveditelně, jiné méně, každopádně bychom se vůbec nezlobili, kdyby nový iPhone vypadal právě takhle!

Shrnuli jsme spekulace o nadcházejícím iPhonu 8. Jak bude vypadat?

Diskuze (62) Další článek: Xiaomi Mi VR Play 2: headset pro virtuální realitu za pár stovek

Témata článku: , , , , , , Apple iPhone 8 256GB, Pro +, S budoucí, BGR, Vision next, Displej nikoli, Noha, Budoucí iphone, Náčrtek, Vaš, F +, Výsek, Marek Weidlich, Současný model, Home Button, Správná cesta, Náčrt,