iPhone 8 nepřekvapí, ale iPhonem X nám chce Apple vyrazit dech. Už dnes!

  • Apple keynote startuje v úterý 12. září v 19:00
  • Kromě dvou evolučních iPhonů přijde také iPhone X
  • Novinek bude více, třeba Apple Watch s integrovanou SIM

Jak se budou jmenovat?

Spekulace se shodují, že telefony budou letos tři: dva nástupci loňských sedmiček a jeden nový, špičkově vybavený, bezrámečkový model. Nikdo však nezná jména. Ve hře jsou názvy iPhone 7s a 7s Plus doplněné o iPhone 8, X, Pro nebo dokonce Edition. 

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
O nových iPhonech slyšel prakticky každý, ale nikdo pořádně neví, jak se budou jmenovat.

Poslední jmenovaný název by podporovala informace od serveru 9To5Mac, podle kterého Apple „eskové” modely vynechá a přijde rovnou s iPhonem 8 / 8 Plus a špičkovým modelem iPhone Edition. Osobně mi to přijde jako elegantní řešení nové podoby portfolia. Edition tak bude stát stranou hlavní produktové řady jako exkluzivní varianta pro technické nadšence. Tomu by odpovídala i očekávaná cena kolem 1 000 dolarů.

Update:

Jednomu z vývojářů se v kódu GM verze iOS 11 podařilo objevit přelomovou informaci, podle které by finální názvy telefonů měly být: iPhone 8, 8 Plus a bezrámečkový iPhone X. Únik přinesl i další nové zprávy, které jsme přidali do následujících kapitol.

Diskuze (122) Další článek: Jak Apple iPhone za 10 let změnil svět

Témata článku: Apple, , , , , , , , , , , , , Apple iPhone 8 256GB, Apple iPhone X, Apple iPhone X 256GB, Loňská sedmička, Nejnovější únik, Bezrámečkový model, Paměťová varianta, Konkurenční Samsung, Ben Geskin, Vnitřní úložiště, IPod Touch, Rozměr,