iPhone SE 2 nebude. Apple se soustředí na nástupce iPhonu X a spolehlivé dodávky

Už loni na podzim se rozjela informační mašinérie o připravovaném nástupci iPhonu SE, podle současných zpráv to však na „SE 2“ moc nevypadá. Analytik KGI Securities Ming-Chi Kuo, který dlouhodobě získává informace z dodavatelského řetězce pro Apple v Asii, uvedl, že se dřívější spekulace nezakládají na pravdě.

Podle všeho využil Apple všechny vývojové kapacity na trojici iPhonů, která bude představená na podzim a dělá vše pro to, aby nedošlo ke zpoždění dodávek nástupce současného iPhonu X, jeho větší varianty a také třetího „levného“ iPhonu s Full Active displejem.

Podle vyjádření analytika „Apple pravděpodobně nemá dostatek volných zdrojů k tomu, aby ve druhém čtvrtletí roku 2018 představil nový iPhone“. Připomeňme, že loni v březnu zažil iPhone SE vylepšení interních úložišť. Místo 16GB verze se začala nabízet 32GB varianta a také 64GB verze zdvojnásobila úložiště. Zbytek specifikací zůstal při starém, cena v září klesla na 349 dolarů.

Toto jsou hlavní vlastnosti a funkce iPhonu SE:

Zdroj MacRumours

Diskuze (18) Další článek: Huawei, to nejsou jen čínské fabriky. Firma ukázala laboratoře na testování smartphonů ve Finsku

Témata článku: Apple, , , , , , , Apple iPhone SE, Apple iPhone SE 64GB, Připravovaný nástupce, Informační mašinérie, Hlavní vlastnost, Interní úložiště, Dodávka, Čtvrtletí roku, Dolar, Asie, Full active, Nástupce, Levný iPhone, #Apple, Ming-Chi Kuo, Velká varianta, Dodavatelský řetězec, Úložiště,