Jak by mohl vypadat smartphone Sony Xperia XZ3 podle počítačových nákresů

Veletrh IFA se blíží a s ním i velmi pravděpodobné uvedení nového vlajkového smartphonu Sony Xperia XZ3. Ten bude patrně pokračovat v letos nastoleném zaobleném designu Ambient Flow, v němž jsou vyvedeny již existující modely generace XZ2 (Xperia XZ2, XZ2 Compact, XZ2 Premium). Napovídají tomu počítačové rendery, které zveřejnil twitterový účet @OnLeaks.

Sony zřejmě opět vsadí na skleněná záda a kovový rám zařízení. Tvar vaničky se zřejmě osvědčil. Nově bude zobrazovací plocha displeje v rozích zaoblená a mírně zakřivené na stranách vypadá i krycí sklo. Vrchní a spodní brada zůstává proti smartphonům jiných značek stále poměrně výrazná.

Čtečka otisků má zůstat uložena na ne úplně nejpraktičtějším místě v polovině výšky zad zařízení. Ti, kteří se těšili na duální fotoaparát, si zřejmě budou muset nechat zajít chuť. Vypadá to, že Sony tuto funkci ponechává jako výsadu modelu Xperia XZ2 Premium. Zařízení má pohánět procesor Snapdragon 845, paměť má dosahovat hodnot 6 + 64 nebo 6 + 128 GB. Novinku Sony odhalí na tiskové konferenci 30. srpna v Berlíně.

Na českém trhu jsou aktuálně v prodeji modely Xperia XZ2 a XZ2 Compact:

Diskuze (2) Další článek: Kvalitní čtyřproudová dálnice skoro bez aut. Tak vypadají mobilní datové sítě v ČR

Témata článku: Sony, , , , , , , , , , Jak, Skleněná záda, Nákres, Model, SMA, Zařízení, Twitterový účet, , Smartphone, Kovový rám, Berlín, Český trh, Zobrazovací plocha, Existující model, Sony Xperia,