Jak jsme místo dvou Nokií N8 rozdali tři

Nokia nás požádala, abychom vyhodnotili nejlepší recenze z Facebooku a určili tak majitele dvou Nokií N8. Rozdali jsme pro jistotu tři.

V říjnu jsme psali o startu dalšího kola facebookového projektu „Testujeme svět s telefony Nokia“. Tentokrát se mezi lidi rozeběhlo šest Nokií N8, u každého testera se telefon zdržel na týden a akce trvala sedm týdnů. Celkem tedy mělo vzniknout 42 recenzí, mezi kterými měla redakce MobilManie rozhodnout o dvou vítězích. O svátcích jsme tedy měli co číst a toto je výsledek, tyhle dva články budou odměněny Nokií N8.

  • Recenze Nokie N8 – Michal Hazi (Cheb) 
    Mezi běžnou textovou šedí nás zaujala recenze zamontovaná do příběhu detektiva Sherlocka Holmese a doktora Watsona. Je to praštěné? Ano. Také vtipné a proto nás to zaujalo.
       
  • Recenze Nokie N8 – Ivo Šantavý (Zlín) 
    Tato recenze nás zaujala svou formou a stylem, líbilo se nám, že Ivo s telefonem pouze neseděl za stolem, ale na kole jej vytáhnul do ostrého terénu. K článku přidal natočené a sestříhané video i pár ukázkových fotek, jeho článek byl pestrý a bavil nás. 

Tím jsme ale neskončili, v řadě článků nás zaujal ještě jeden. Tentokrát nešlo ani o styl, ani o nápad, autor recenze se na Nokii N8 podíval pohledem zrakově postiženého uživatele. Jak si s telefonem téměř výhradně ovládaným přes displej poradí někdo, kdo na ten displej skoro nevidí? Věděli jsme, že Nokii narušíme plány a soutěž trochu prodražíme, ale i tento článek jsme doporučili k ocenění. Nokii N8 tedy dostane i pan Doskočil z Českých Budějovic.

Telefony tedy znají své majitele. Vzhledem k jejích značnému rozptýlení po republice proběhne předání individuálně po domluvě.

scr2010-10-14 10_11_39.png

Diskuze (4) Další článek: Samsung prodal 10 milionů Galaxy S a třikrát tolik Starů

Témata článku: Nokia, , Jak, Sestříhané video, Watson, Místo, Sherlock Holmes, Cheb