Jak pohodlně na Twitter se symbianovým smartphonem

Také jste propadli mikroblogovacímu fenoménu s názvem Twitter a nemůžete se bez něj jen tak obejít? Při obsluze účtu na Twitteru z mobilu můžete použít adresu m.twitter.com, ovšem pohodlnější je to se speciální aplikací. Gravity v1.00 je program pro platformu S60 a vyznačuje se přehledným ovládacím prostředím.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
   
Gravity podporuje správu několika účtů, nechybí propojení s Twitter Search a TwitPic. Program pracuje se záložkami s jednotlivými sekcemi Twitteru, po sobě jdou tedy nové a odeslané příspěvky, seznam připojených kontaktů i přátel, jejichž příspěvky čtete. V záložkách lze tweety procházet dle jejich data, uživatele, odpovědí apod. Samozřejmě počítejte se zobrazením avatarů a především podporou české diakritiky i aktivních odkazů z příspěvků. Pro psaní nových tweetů poslouží čtyři řádky editoru.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Aplikace Gravity poslouží pro absolutní kontrolu nad účtem Twitteru, pro začátek si stáhněte 10denní zkušební verzi z webu výrobce, tweety lze posílat prvních 5 dní. Pokud se necháte zlákat ke koupi, počítejte s výdajem 215 Kč.

Zdroj: NokiaConversations

Diskuze (3) Další článek: Stále na příjmu: nové handsfree se dává kolem krku

Témata článku: , , , , Jak, SMA, Smartphone