Jak si levně pořídit Apple iPhone 5?

(Inzerce) Zájem o iPhone 5 je obrovský. Není divu, je opět o třídu lepší než jeho předchůdce. Tomu odpovídá i cena. Přesto můžete iPhone koupit velmi výhodně.

Nový iPhone 5 je větší než jeho předchůdce, ale zároveň tenčí a lehčí, takže se bez problémů vejde do kapsy. A také rychlejší a chytřejší, tvrdí jeho tvůrci. Navíc není pouhým upgradem předcházejícího „čtyřkového“ iPhonu, ale zcela novým modelem s řadou vylepšení a nových funkcí. Zároveň se však designem a způsobem ovládání nijak dramaticky neliší od předchozí verze, takže s jeho ovládáním nebude mít „iphonolog“ žádné potíže.

Klepněte pro větší obrázek 

Budoucí majitelé pětky se mohou těšit na vše, na co jsou u Applu již standardně zvyklí: přehledný a přátelské uživatelské prostředí s mnoha navazujícími službami, špičkové technologie a kvalitní materiály. Nový iPhone zdvojnásobil svůj procesor i grafický výkon a také zvětšil displej, který má nyní úhlopříčku čtyři palce.

K tomu se přidává i nový systém iOS 6. Nabízí třeba sdílení fotografií přímo z telefonu, plnou integraci facebooku či vylepšeného e-mailového klienta. Ještě lepší je také hudební přehrávač i fotoaparát.

Klepněte pro větší obrázek 

Většina těch, kdo si chtějí nový iPhone pořídit, už svůj starší model telefonu - ať už iPhonu, nebo jiného - nebude potřebovat. Je tedy na čase stávající model prodat. A čím výhodněji se to podaří, tím levněji pak koupíte iPhone 5.

Právě proto je tady Mobil Pohotovost a její výkupní služba, která na českém trhu patří mezi ty nejkvalitnější a léty prověřené. Po celé republice má 11 poboček a svůj telefon můžete prodat na jakékoli z nich. Nejprve si z pohodlí domova pomocí výkupního ceníku na webu vykup.mp.cz zjistěte, jakou cenu za svůj telefon můžete očekávat. A pak se v klidu rozhodněte, jestli ho za takovou cenu u nás chcete prodat.

Klepněte pro větší obrázek

Prodej telefonu je snadný a rychlý, nezabere více než 15 minut. Peníze navíc dostanete ihned na ruku.

Vše o výkupu telefonů u Mobil Pohotovosti, ale i informace o dalších akcích a nabídkách najdete na vykup.mp.cz.

Další článek: The Onion: Apple upravuje realitu tak, aby odpovídala jeho mapám

Témata článku: Apple, , Apple iPhone, Apple iPhone 16GB, Apple iPhone 4GB, Apple iPhone 5, Apple iPhone 5 32GB, Apple iPhone 5 64GB, Apple iPhone 7, APP, #Apple, Mobil Pohotovosti, Jak, Pohodlí domova, Pór