Jak vypadá japonský MP3 mobil pro Vodafone

Toshiba včera představila nový mobilní telefon s označením 803, který je určen pro japonskou síť operátora Vodafone. Jde vůbec o první hudební mobil v nabídce Toshiby. 

Ovládání přehrávače je přesunuto na vnější plochu telefonu. Na malém displeji se zobrazují informace o skladbě, tlačítky se dá ovládat přehrávání. Kromě toho, že skladby lze nahrávat z počítače na paměťovou kartu, dají se i stahovat z mobilního portálu Vodafone Live.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Pokud jde o telefon, v Japonsku pracuje v sítích W-CDMA, mimo zemi vycházejícího slunce se ale připojí i do sítí GSM. Mobil má rozměry 100 × 47 × 26 mm, jde tedy o velké véčko, hmotnost dosáhla na nadprůměrné 134 gramy.

Vnější displej je pouze monochromatický s rozlišením 160 × 96 bodů, vnitřní na formátu 240 × 320 zobrazí 262 tisíc barev. Vestavěný fotoaparát dokáže pořídit snímky v rozlišení 1 296 × 1 728 bodů, má tedy rozlišení 2,26 Mpx. Vnitřní paměť má kapacitu 10 MB, telefon ale podporuje paměťové karty formátu miniSD. Toshiba 803 se bude prodávat v bílém, modrém a červeném barevném provedení.

Zdroj: Slashphone

Diskuze (3) Další článek: Velké srovnání tří levných smartphonů se Symbianem

Témata článku: Jak, Mobil, MOBI, Pro +, , Voda,