Jarní novinky pro stávající zákazníky O2

O2 přichází s unikátní dopravní informační službou, O2 vás vezme levněji do kina a populární Odměna za dobití už má svého milióntého odměněného.

S příchodem jara přináší Telefónica O2 novinky pro všechny své stávající zákazníky. Nejprve si je shrňme v bodech:

  • Pro řidiče je na čísle 12900 k dispozici nabídka aktuálních dopravních informací pomocí hlasové samoobsluhy.
  • Speciální akci v podobě úterní vstupenky do multikina jen za 89 Kč mohou nyní využít členové věrnostního programu O2 Extra.
  • Miliontý výherce programu Odměna za dobití převzal svou cenu.

Aktuální dopravní informace z čísla 12900

Zpravodajství o dopravě mohou nyní všichni zákazníci nově získat také na čísle 12900. Stačí, pokud před plánovanou cestou zavolají ze svého mobilního telefonu, zadají trasu či region a obratem se dozví nejen o všech dopravních komplikacích, jako jsou kolony, uzavírky, objížďky, zdržení nebo radary, ale i přibližnou dobu a orientační navigaci jízdy. Po skončení hovoru obdrží řidič formou SMS zprávy základní shrnutí včetně očekávané doby trasy. Pokud během této doby dojde na požadované trase k novým dopravním událostem, hlasový automat jej informuje zpětným zavoláním. Nové shrnutí je řidiči opět zasláno prostřednictvím tzv. změnové SMS. Snadno má tak k dispozici nejnovější informace, a to nejen před samotnou jízdou, ale také v jejím průběhu, což může ušetřit čas.

Dopravní systém je z hlediska počtu a propojení zdrojů zcela unikátní. Nejaktuálnější dopravní zprávy získává například od dopravních zpravodajů rádií Český rozhlas či Implus, z leteckého monitoringu Global Assistance, od Policie ČR, Ředitelství silnic a dálnic, Správy a údržby silnic, z webu dopravniinfo.cz či callcentra firmy Teleasist, která disponuje vlastní sítí zpravodajů.

Klepněte pro větší obrázek 

Minuta hovoru je zpoplatněna cenou místního volání na pevnou linku, maximálně 1,66 Kč; souhrnná informační SMS pak stojí 10 Kč. Zpětné volání je zcela zdarma a za změnovou SMS řidič zaplatí 3 Kč. V případě, že si řidič přeje zasílání informací během jízdy zrušit, může tak učinit kdykoliv, a to opět na čísle 12900. Více informací je k dispozici na doprava.o2active.cz, nebo na www.12900.cz.

O2 Extra: úterní kino za extra cenu

Filmové zážitky za mimořádné vstupné si teď mohou užívat členové O2 Extra. Každé úterý zaplatí za lístek na jakýkoliv film v síti 11 multikin CineStar v ČR 89 Kč. Vlastníci členství Silver mají nárok na dvě vstupenky měsíčně, VIP pak na čtyři. Nabídka platí do 30. března 2012. Více informací naleznou zákazníci na www.o2extra.cz.

Klepněte pro větší obrázek 

Miliónová Odměna za dobití

I nadále pokračuje program Odměna za dobití a má za sebou význámný milník – svého miliontého výherce. Stal se jím Jaroslav Juren z Loun, který si nyní může užívat speciální odměnu v podobě volání, SMS a MMS do všech sítí a službu Internet v mobilu na rok zdarma. Informace o Odměně za dobití najdete v tomto článku.

Klepněte pro větší obrázek 

Diskuze (16) Další článek: Využití mapových aplikací v mobilech vzrostlo meziročně o 68 %

Témata článku: , , Zak, Zpětné volání, Nov, Jar, Zákaz, CineStar, Český rozhlas, Nejnovější informace, Pro +, Policie ČR, Novinky