Ještě štědřejší Vánoce pro T-Mobile Twist: 6 GB dat na rok za pětistovku

T-Mobile rozšiřuje vánoční nabídku pro zákazníky předplacených karet Twist, kterých má ve své síti z celkových 6 milionů zákazníků stále ještě nezanedbatelných 30 %. Kromě už dříve zveřejněného bonusu za dobíjení a limitované edice Twist karty se 2 GB dat nyní operátor představil roční datový balíček pro Twist se 6 GB dat za 499 Kč.

Balíček je určen například rodičům, kteří takto mohou svému potomkovi dobít data na celý následující rok (za předpokladu, že mu bude stačit 500 MB měsíčně). Částka 499 Kč za uvedený balíček Twist internet na rok je pouze akční nabídka, operátor u ní uvádí slevu 50 %. To znamená, že pokud se nic nezmění, bude plná cena balíčku od února za tisícovku.

Denní strop 10 Kč

Balíček si zákazníci mohou aktivovat od 1. prosince 2018 přes aplikaci Můj T-Mobile, prostřednictvím SMS kódu IROK A zaslaného na 4603, v Zákaznickém centru T-Mobile nebo na prodejnách operátora. Mohou ho také darovat v podobě poukázky svým blízkým pod stromeček. Dárkové poukázky budou k dispozici v limitovaném množství na prodejnách operátora a v jeho e-shopu.

Změny v datových balíčcích pro T-Mobile Twist:

Klepněte pro větší obrázek

Od 24. listopadu T-Mobile zavádí nový datový balíček Twist internet na den 100 MB, který se bude účtovat na denní bázi podle spotřebovaného objemu dat cenou 1 Kč/MB, ovšem maximální denní útrata bude zastropována částkou 10 Kč. Bude tedy lhostejné, zda prosurfujete 10 nebo 100 MB – vždy zaplatíte 10 Kč v rámci jednoho dne. Po vyčerpání 100 MB se pro tento den data zastaví, takže tarif není vhodný pro jednorázové stahování větších objemů. Ke službě se stačí přihlásit pouze jednou, např. přes aplikaci Můj T-Mobile nebo prostřednictvím SMS kódu IDEN100 A zaslaného na 4603.

Mění se parametry existujícího týdenního tarifu, nový Twist internet na týden 150 MB poskytne uvedený objem dat za 69 Kč týdně. Dosud to bylo spíše symbolický objem 60 MB za 49 Kč týdně. Předplacenkáři tak mají u T-Mobilu nově na výběr ze tří datových tarifů přizpůsobených pro denní, týdenní a roční použití. Měsíční balíčky s různými objemy dat (400 MB, 1, 2 a 4 GB) zůstávají nadále v nabídce.

Diskuze (24) Další článek: O2 má Wi-Fi, kterou uvidíte. Pomocí rozšířené reality zobrazíte její dosah

Témata článku: , , , , , , , , , Datový tarif, Velký objem, Data, Vánoce ??, Balíček, Předplacená karta, Pro +, Měsíční balíček, T - Mobil, Datový balíček, Poukázky, Denní báze, GB data, MOBI, Zákaznické centrum, Limitované množství