Ježek s golfovou holí a bitva o Anglii (Java hry)

Už po několikráté se utkejte se zlým doktorem Eggmanem. V roli Viléma Dobyvatele si podrobte celou Anglii.

Se starým známým Sonicem si procvičíme náš golfový švih, jako Vilém Dobyvatel obsadíme Anglii a vyhrajeme rozhodující bitvu u Hastings, poté budeme zachraňovat kouzelnickou školu a nakonec si zajezdíme v nejrychlejších kárách současnosti. Hry by měly být podporovány většinou v současnosti prodávaných i starších telefonů. Pokud si nejste jisti, zda je vybraná hra určena pro váš typ mobilu, ověřte si tuto skutečnost podle návodu v závěru článku.

Klepněte pro větší obrázek

Autor: Norbert Lapčák


Sonic The Hedgehog Golf

Nejznámější ježek na světě se vrací, tentokrát ve sportovním duchu! Vyzkoušejte golf, jaký jste nikdy nehráli, přímo v Sonicově vlastním světě. Nejnovější dobrodružství rychlého modrého ježka Sonica a jeho přátel vás zavede na různá golfové hřiště, kde projdete sérií golfových turnajů, a to všechno v parádním Sonicovém stylu. Klasický Sonicův styl hraní splétá všechno to, co na něm máte nejraději; běhání po mapě plné překážek, sbírání zlatých prstenů a různé kaskadérské kousky, které potěší určitě všechny jeho fandy, ale nepohrdne jimi ani nováček. A nezapomínejme ani na ďábelského doktora Eggmana!

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek 

V každém levelu se musíte snažit trefit jamku na co nejmenší počet úderů. Do toho můžete zvyšovat své skóre vícenásobnou trefou či sbíráním zlatých prstenů. Když se vám ovšem nepodaří dostat míček do jamky na určitý počet úderů (závisí na obtížnosti), přijdete o míček, které tady slouží vlastně jako životy. Až přijdete o všechny míčky, hra končí. Sonic The Hedgehog přináší 3 úrovně obtížnosti, abyste hru nedokončili jen tak lehce. Na třetí, nejtěžší úrovni, si dokonce budete muset dát pozor i na vítr! Pěkná barevná grafika osloví všechny věkové kategorie. Řečeno v zkratce, Sonic má plno zábavních a originálních nápadů, které vám nabídnou spoustu důvodů, proč se k němu budete stále vracet.

Sonic The Hedgehog Golf (sportovní):

  • k získání hry pošlete SMS ve tvaru CPS HXVYS na číslo 900 09 80 (cena 80 Kč) 

A.D. 1066: William The Conqueror

Ti z vás, kteří na hodinách dějepisu nespali už jistě slyšeli o velkém Vilému Dobyvateli z Normandie, který si podmanil celou Anglii. A právě vy se do role statečného Normana vtělíte v nové strategické hry z dílen Handy Games, kteří mají na svědomí například návykovou sérii Townsmen. Dokážete s pomocí svého vojska porazit Anglo-Saského krále Haralda Godwinsona nebo se vrátíte zpátky přes La-Manche s hanbou v zádech? Budujte mocnou armádu, dobývejte města, vylepšujte je v hrady a připravte se na konečnou bitvu u Hastings! K tomu, abyste porazili své nepřátele budete potřebovat nejenom dobré taktické dovednosti, ale také odvahu. Plánujte svůj boj pečlivě, protože jenom na vás čeká královská koruna celé Anglie!

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Celkem na vás čeká 12 misí z tohoto středověkého období na devíti typech terénu s odlišnými vlastnostmi a chováním. K tomu všemu samozřejmě budete potřebovat vojsko. Ve hře narazíte na devět typů bojových jednotek, každá je v něčem silná, jinde má zase slabé místo. To znamená, že nemůžete poslat pěchotu proti jízdě, zatímco kopiníci si s ní hravě poradí.Navíc každá jednotka získává bojem zkušenosti, které vylepšují celou jednotku celkem ve čtyřech úrovních. Vylepšená umělá inteligence je výzvou i pro toho největšího taktika. Vyzkoušet si budete moct dokonce i multiplayer! Ten je ve stylu „z ruky do ruky“. Ještě váháte?

A.D. 1066: William The Conqueror (akční, bojová):

  • k získání hry pošlete SMS ve tvaru CPS HYWTS na číslo 900 09 80 (cena 80 Kč) 

Abracadaball

Vstupte do barevného fantasy světa v této kouzelné logické hře. Použijte své magické schopnosti a odstřelujte nezbedné koule, abyste vytvořili řetězec tří nebo více koulí stejné barvy. Musíte zničit barevného hada dříve než dosáhne speciálního víru, jinak všechno exploduje. Prokažte svůj kouzelnický talent ve výpravě na záchranu kouzelnické školy. Používejte zničující čáry. Využívejte výhody různých power-upů k tomu, abyste se dostali do vyšších levelů nebo abyste porazili své nepřátele. Že už jste herní systém někde viděli? Ano, Gameloft přináší Zumu v novém kouzelném kabátu. I když je tato hra v podstatě nepůvodní a neoriginální, je neuvěřitelně chytlavá. Stanete se i vy kouzelníkem?

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek 

Jestli ano, budete hrát za jednoho ze čtyř dětských charakterů, kteří (kupodivu) mají v plánu zachránit svojí školu čar a kouzel, kterou navštěvují. Každá z postav má rozdílné power-upy, namátkou vzpomenu například Kastona Kaela a jeho ohnivou kouli, která udělá v řetězci pěknou paseku plnou explozí. To všechno si můžete vyzkoušet v 72 úrovních! Z toho 9 levelů proti takzvaným strážcům, což jsou příšery, které musíte porazit. Ovšem i po odečtení těchto devíti úrovní pořád zůstává k dispozici 63 levelů a to stačí k tomu, abyste u této hry strávili nejedno odpoledne.I kdyžAbracadaball vypadá na první pohled jako splácanina Zumy a Harryho Pottera, přesto je to skvělá hra stojící za to, u které strávíte několik hodin zábavy.

Abracadaball (logická):

  • k získání hry pošlete SMS ve tvaru CPS HFWBM na číslo 900 09 80 (cena 80 Kč) 

Asphalt 4: Elite Racing

Postavte se na startovní čáru společně s nejbohatšími závodníky světa v pokračování závodní legendy z dílen Gameloftu. Probojujte si cestu mezi dopravní špičkou až k vítězství. Vyhrávejte peníze a kupte si jedno z 10 vozidel vašich snů jako Ferrari F430 Spider, Bugatti Veyron, Nissan GT-R či motorku Ducatti 1098. V těchto kárách se budete prohánět ulicemi Monte Carla, New Yorku, Šanghaje, Paříže, Dubaje a nesmí chybět ani sluneční Beverly Hills. Těžce vydělané peníze investujte do garáže a vytuňte co se dá. Ale pozor na policii! Ta na vás bude čekat v každém městě se závory či helikoptérou. Bude se snažit zkonfiskovat vám vaše vytuněné plechové hračky. Dokážete jim ujet?

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Nové pokračování Asphaltu přinese krom výše zmíněných možností také pět extrémních závodních módů, například Drift, kde se sbírají body za co nejlepší smyky a adrenalinový Beat ´em all, kde budete mít za úkol doslova vyřadit ze hry své soupeře na trati. Zajímavostí je chování vozidla v závislosti na počasí. Zvládnete udržet vaše auto pod kontrolou ve velkém dešti a ještě k tomu při obrovské rychlosti? Gameloft měl už velké zkušenosti při vývoji této závodní hry, proto je Asphalt 4: Elite Racing celkově velmi kvalitní a vyladěnou hrou. Platí to i o smyslné 3D grafice plné nádherných detailů, která se od loňského ročníku posunula o generaci dál, či o dechberoucích efektech.

Asphalt 4: Elite Racing (závodní):

  • k získání hry pošlete SMS ve tvaru CPS HKZBS na číslo 900 09 80 (cena 80 Kč) 

Doplňující informace

Hry jsou v češtině nebo slovenštině, může se ale stát, že pro váš mobil nejsou lokalizovány. V tomto případě vám bude doručena anglická verze.

Pro zjištění podpory vybraného obsahu vaším telefonem pošlete SMS s textem:

STAHNU[mezera]KOD na číslo 900 09 03 (cena za SMS je 3 Kč)

KOD je pětipísmenný objednací kód a je uveden u každé nabídky. 

Příklad: STAHNU HABCD

Cena za stažená data se řídí dle ceníku vašeho mobilního operátora. Před stažením si zkontrolujte, zda máte dostatek volné paměti v telefonu. Telefon musí mít aktivován a správně nastaven WAP, telefony Siemens navíc nastaven i tzv. Java profil – pomůže vám infolinka vašeho mobilního operátora. V případě objednávky na nepodporovaný telefon vám MobilBonus hru zdarma vymění za jinou.

Technicky zajišťuje MobilBonus, s. r. o., help@mobilbonus.cz, infolinka +420 777 717 535 (Po–Pá 8:00–16:00).

Váš názor Další článek: Qik: přímý přenos začíná… z mobilu

Témata článku: , , , A/B, Harry Potter, Power-upy, Kouzelník, Sonic the Hedgehog, Extrémní závod, Bit, Skvělá hra, Golfové hřiště, Originální nápad, Bugatti, Golf, Bitva, Nissan, Slabé místo