Jurassic World Alive: V rozšířené realitě budete brzy chytat dinosaury

Mobilní hra Pokémon Go se mezi tituly pro rozšířenou realitu stále vyhřívá na výsluní. Vývojář hry, společnost Niantic, těží z minima maximum. Do hry nedodává žádné nové prvky, pouze neustále nové pokémony a těží z doposud vydaných funkcí (a těch není mnoho). Této hře se ale pomalu rýsuje konkurence v podobě „áčkového“ titulu Jurassic World Alive. Již v průběhu jara budete moci na smartphonu chytat dinosaury, kteří v rámci rozšířené reality expandovali do celého světa.

Principiálně bude hra hodně podobná Pokémon Go. Ve světě okolo vás budete „sbírat“ dinosaury, vylepšovat je a vyvíjet. A to proto, že hrozí jejích druhé vyhynutí. Dinosaury budete mezi sebou moci křížit, čímž mohou vzniknout úplně nové druhy. A svůj vyvolený tým pak můžete poslat do arény na PvP souboje v reálném čase s ostatními hráči.

Upoutávka k připravované mobilní hře Jurassic World Alive:

Nové druhy budete moci vyšlechtit i z nalezené DNA při zkoumání světa okolo vás. Vaše herní postavička bude ztělesněním dronu, který lítá po okolí, vyhledává dinosaury a analyzuje nalezenou DNA. Tzv. „Supply Drops“ doplní baterii dronu, počítá se i s herní měnou, za kterou si koupíte některé herní itemy. Určitou část dostanete za některé herní akce, samozřejmě se počítá i s placením reálnými penězi. Hra bude k dispozici na Androidu a iOS v průběhu jara, na obou platformách se můžete již nyní předregistrovat. Při startu hry za to dostane jeden inkubátor navíc.

Váš názor Další článek: „Notchní“ můra designérů? Vykousnutý displej Applu jako vzor pro Androidy

Témata článku: , , , , , , , Ztělesnění, Hra, Nový prvek, Vývojář hry, Celý svět, Průběh jara, Určitá část, Nový pokémon, Jurassic world Alive, Herní akce, Výsluní, Reálný čas, Brzy, Dinosaur, Měna, Ali, Nový druh, Reálný peníze,