Kaktus slaví 5 let, celý den přidá jednou tolik kreditu zdarma

Virtuální operátor Kaktus slaví půlkulaté narozeniny. Před pěti lety ho spustil operátor T-Mobile v reakci na první vlnu vznikajících virtuálních operátorů. Kaktus se vyprofiloval jako alternativa pro mladé lidi, kteří nechtějí paušál, dobíjejí malé částky a na telefonu využívají hlavně data. V současnosti Kaktus eviduje 95 tisíc zákazníků.

Jako poděkování si virtuál během dnešního dne připravil svoji oblíbenou dobíjecí akci, kdy za každých 200 až 500 Kč dobitého kreditu přidá stejný objem zdarma navíc. Podobnou akci, ale s kratším časem pro dobíjení, opakuj operátor dvakrát za měsíc a někteří zákazníci si zvykli dokupovat kredit jen v těchto bonusových hodinách. Dnes je interval prodloužen od 10 až do 22 hodin.

Předplacenka pro online generaci

Bonusový kredit lze využít na volání, SMS a data v tuzemsku i v roamingu, naopak ho nelze využít k mobilním platbám přes prémiové SMS nebo hovorům na duhové linky. Při spotřebě kreditu se nejdříve čerpá bonusový kredit, následně řádně dobitý. Platnost bonusového kreditu je 30 dní. Převod kreditu z jiného čísla se nepočítá jako dobíjení.

Nejsilněji má Kaktus zastoupeny zákazníky ve věku 18 až 24 let, kteří tvoří 36 % zákaznické báze. Polovina zákazníků si předplacenku pořizuje a 70 % dobíjí online. Zákazníci mohou vybírat ze čtyř balíčků v rozmezí od 100 do 300 korun. U každého získávají 50% extra porci dat navíc pro využití na sociálních sítích Facebook, Instagram, Snapchat a Twitter. Bez balíčků je základní ceník předplacené služby 2,50 korun za minutu hovoru, 1,50 korun za SMS a 1 koruna za MB dat.

Diskuze (15) Další článek: Google dnes představí nové Pixely 3 a možná něco navíc. Sledujte živý přenos

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , První vlna, Předplacená služba, Zákaznická báze, Data, Žďár, Mobilní platba, Sociální síť, Interval, Podobná akce, Operátor, Mladý člověk, Dobitý kredit