Kámasútra: více ze života!

Podařilo se nám zjistit, proč Eurotel používá reklamní slogan "Více ze života" - přímo na svých wapových stránkách totiž nabízí všem svým zákazníkům bohatě ilustrovanou Kámasútru, kterou jsme podrobili důkladnému testování.

Kámasútra - pověstmi opředená kniha, která již po generace vydává moudrosti v sobě ukryté a otevírá tak před mileneckými dvojicemi nové, nepoznané obzory. Kámasútra je dílo poměrně obsáhlé - vždyť její kompletní tištěná podoba váží několik kilogramů a je skutečně velmi neskladná - a jen z tohoto důvodu ji nelze mít při sobě všude, kde můžete jejích rad využít - například na schůzku s magickou dívkou si asi nebudete brát ruksak s tlustou knihou.

Naopak mobilní telefon máte s sebou neustále - a proto je wapové zpracování Kámasútry velmi užitečné. A protože Eurotel je ve výběru aplikací pro svůj wapový portál věren svému heslu Vše ze života, najdete v Juice menu Zábava také Kámasútru. Pokud si nedovedete představit, jak ilustrovaná Kámasútra na displeji mobilu vypadá, je zde pro vás …

Obrázkový průvodce aneb comics

Pozn.: Protože současné telefony neumí uložit obrazovku v některém z použitelných grafických formátů (a přístup z emulátorů je pochopitelně zakázán), použil jsem pro získání obrazovek Psionu Reva+. Na displeji mobilu tedy vypadá vše stejně a dokonce se správně zobrazuje i čeština

Obrázek první: Pokud je vám více než osmnáct let, přivítá vás úvodní obrazovka, podle které si můžete být naprosto jisti, že svět kouzelných sexuálních zážitků máte na dosah ruky. Tak neváhejte a klikněte!

Obrázek druhý: Každý den je pro vás připravena Poloha dne. Abyste si mohli vše lépe představit, stačí si pozorně prohlédnout obrázek. Pokud chcete vědět víc, klikněte na odkaz podrobně pod obrázkem…


Obrázek třetí: … a v zápětí si můžete přečíst užitečné informace, jak se do zobrazené pozice vůbec dostat, jak v ní setrvat a jak z ní mít ten správný požitek. Stejný popis je k dispozici u každého obrázku polohy, kterých….

Obrázek čtvrtý: …Kámasútra nabízí několik desítek. Milostné polohy jsou rozděleny do přehledných kategorií, z nichž si můžete vybrat podle momentální situace, fyzických schopností či čehokoli jiného :-)

Obrázek pátý: Protože na partnera na prvním rande nesmíte příliš naléhat, necháme si zobrazit seznam romantických poloh, z nichž …

Obrázek šestý: … si jako nejvhodnější zvolíme žertovnou houpačku.


Více ze života?


Podle našeho redakčního názoru je elektronické zpracování slavné Kámasútry bezesporu jednou z nejužitečnější wapovou aplikací současnosti. Pokud máte jiný názor, pořiďte si tu správnou SIM kartu a se svou partnerkou (svým partnerem) elektronickou Kámasútru vyzkoušejte. Uvidíte, že nebudete litovat a váš sexuální život nabere zcela nový směr.

 

Diskuze (15) Další článek: Slovenská smůla - na wapování zapomeňte

Témata článku: , , Milenec, Kama, Vice, Život