KB uvedla novou verzi aplikace Mobilní banka. Nabízí tmavé schéma a odemykání obličejem

Komerční banka (KB) představila inovovanou verzi svojí aplikace mobilní aplikace Mobilní banka (pro Android, pro iOS). Tentokrát nejde pouze o dílčí aktualizaci, které se v marketech objevují pravidelně, ale o novou verzi s vylepšeným designem i funkcemi.

KB při úpravách své aplikace pro mobilní bankovnictví tentokrát naslouchala klientům, a to nikoli pouze těm vlastním, ale i zákazníkům jiných bank. Z jejich postřehů vyplynulo, že prostředí aplikace je potřeba zjednodušit a zpřehlednit, což se také stalo. Nově je v hlavním menu pouze pět položek.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Nový modernější design prostředí a užitečné tmavé schéma (Zdroj: KB)

Změnila se také grafika, která je jednodušší a vzdušnější. Celková logika ovládání odpovídá zvyklostem z operačního systému Android. Z něj si aplikace také „vypůjčila“ tmavý režim, který šetří zrak a v případě OLED displejů i baterii. Uživatelům androidů se nabízí ještě jeden zásadní benefit – mohou do aplikace vstupovat odemykáním pomocí skenu obličeje (pouze Android od verze 9.0).

Další funkce nové verze aplikace Mobilní banka:

  • nový maximální denní limit pro platby až do výše 500 000 Kč (stávající max. limit byl 300 000 Kč, nové limity platí i pro iOS);
  • zobrazení PIN k platebním kartám;
  • zobrazení doplňkových služeb k platebním kartám (pojištění ke kartám, asistenční služby atd.);
  • výpisy a daňové potvrzení k účtům a produktům KB a finanční skupiny;
  • přehlednější detaily transakcí;
  • hlavní účet se třemi nejpoužívanějšími funkcemi na jedno ťuknutí (Platba, QR platba, Zaplať mi);
  • opakované zpracování příkazů (při nedostatku peněz bude banka platbu opakovaně zkoušet zaúčtovat i v následujících dvou obchodních dnech)
Diskuze (40) Další článek: Očekávaný Redmi 8 je tady! Do akce jde působivý design se čtyřmi fotoaparáty

Témata článku: , , , , , Odemykání, Mobilní banka, Logika, Obličej, KB +, Schéma, Bank, Bank iD, Verze aplikace, Aplikace, MOBI, Platba, Nová verze, Verze,