Kolik bude stát Sony Ericsson K700 (přehled bleskovek)

Oskar bude prodávat Nokii 2300 - Začátek prodeje megapixelové Nokie 7610 - Nová Twist karta za 99 Kč s bonusem - SuperStar: přes milion textovek za hodinu. Nezmeškali jste něco? Nabízíme přehled nejúspěšnějších bleskovek minulého týdne.

Oskar bude prodávat Nokii 2300 (+ červnový ceník)
Dostali jsme se k ceníku mobilních telefonů Oskara, který začne platit 1. června. Není úplně kompletní, chybí v něm ceny samostatných telefonů a máme zatím jen dotované ceny, které platí se současným pořízením paušálního tarifu.

Víme, kolik by mohl stát Sony Ericsson K700
Na stránkách internetového obchodu Mobilhouse.cz se objevila cena mobilu Sony Ericsson K700: 13 222 Kč. Jejím zdrojem je distribuční společnost, cena je však pouze předběžná a může se ještě klidně do doby, než se telefon začne prodávat, změnit.

Megapixelová Nokia 7610: začátek prodeje
Nokia dnes ráno vydala mezinárodní tiskovou zprávu, že její megapixelový chytrý telefon 7610 se začíná dodávat do obchodní sítě. S jejím vydáním jsme ale ještě čekali, protože čeští distributoři zatím o dostupnosti tohoto telefonu neměli žádné informace.

Sony Ericsson K700 přece nebude mít paměťové karty...
Sony Ericsson K700 má velkou paměť, oficiálně se píše o dvaatřiceti megabajtech, neoficiální informace k nim přidávají ještě devět dalších navrch. Paměťové karty však chybí.

Nová Twist karta za 99 Kč s bonusem
T-Mobile od začátku června nabízí novou samostatnou Twist kartu. Má trochu složitý název: Twist UEFA EURO 2004 - a znak TM k tomu. Karta stojí 99 Kč a obsahuje kredit 20 Kč. Když ji však dobijete částkou nejméně 400 Kč, získáte k dobitému kreditu bonus 30 % (nejvíce však 1 000 Kč).

Slovenský EuroTel spouští EDGE!
Slovenský EuroTel spouští službu EDGE pro rychlé datové přenosy. V současné době je tato technologie dostupná v Bratislavě, Košicích, Banské Bystrici, Žilině, Trenčíně a Prešově. Brzy se počítá se spuštěním v Nitře a Trnavě.

SEMania: první živé setkání se Sony Ericssonem K700
Na webu SEMania dnes vyšel článek s fotografiemi a prvními zkušenostmi s novinkou Sony Ericssonu, modelem K700, který by se měl začít prodávat koncem června. Autor si telefon vyzkoušel a v článku popisuje svoje dojmy.

T-Mobile Bonus: ode dneška už nic pro chudé
Není to žádná novinka, ale možná jste už zapomněli: T-Mobile ode dneška přestává připočítávat body do programu Bonus uživatelům s nižšími tarifními programy.

Oskar chce od konkurence miliardové odškodné (+ vyjádření operátora)
Oskar žaluje mobilní operátory Eurotel a T-Mobile a požaduje od nich odškodné za diskriminaci, které se na něm dopustili v minulých letech. Jako důkaz má operátor v ruce závěr Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže, který před dvěma lety rozhodnul, že Eurotel a T-Mobile zneužili své dominantní postavení.

SuperStar: přes milion textovek za hodinu
TV Nova vydala tiskovou zprávu se statistikami hlasování do včerejšího kola soutěže Česko hledá SuperStar. Rekord z minulého týdne opět nevydržel, protože včera diváci poslali 1 056 285 soutěžních textových zpráv. V největší špičce SMS centry operátorů proteklo 37 000 SMS za minutu.

Váš názor Další článek: Ceny mobilů na červen (přehled článků)

Témata článku: Ericsson, Sony, Sony Ericsson, , , Nokia 7610, Nokia 7610 Supernova, Přehled, Distribuční společnost, Blesk, Pře, Son, Eri, BLE, Stát