Kolik stojí volání do hlasové schránky?

Ceník není jednotný pro všechny operátory, sazba je ovšem zpravidla nižší než za běžné hovory.
Cena za volání do hlasové schránky není jednotná pro všechny mobilní operátory či jejich tarifní programy nebo předplacené karty. Tato cena je však v jejich cenících a lze ji nalézt i na internetových stránkách operátorů. Zjistit ji můžete také zavoláním na informační linky.

Když voláte ze svého mobilního telefonu, je tato cena téměř vždy nižší než v případě normálního volaní na jiné telefonní číslo.

Pokud voláte do hlasové schránky v jiné mobilní síti, budete platit stejnou cenu, jako byste v tomto případě platili při volání na jiné telefonní číslo v této síti.

Voláte-li z normálního telefonu, budete platit přibližně 10 Kč za každou minutu hovoru. Přesněji jde o jeden tarifní impulz (2,60 Kč z domácího či firemního telefonu, 3 Kč z telefonního automatu) za každých přibližně 15 sekund.

Při volání ze zahraničí zaplatíte tolik, kolik by stál stejný hovor do České republiky – v závislosti na tom, jakým způsobem voláte (ze svého mobilního telefonu při roamingu, z telefonního automatu, z telefonu v hotelovém pokoji).

Váš názor Další článek: Jakým způsobem se ovládá hlasová schránka?

Témata článku: , , Mobilní telefon, Hotelový pokoj, Hlas, Telefonní automat, Informační linka, Předplacená karta, Stejná cena, Česká republika, Mobilní operátor, Normální telefon, Hlasová schránka, Internetová stránka, Telefon, Běžný hovor, Operátor, Tarifní program, Hovor, Sto, Volání, Domácí telefon, Schránka