Komutel: volejte pro dobrou věc a za dobré peníze

Jsou pro vás všechny ty opěvované neomezené tarify příliš drahé? Mrkněte na nabídku virtuálního operátora Komutel, zaměřuje se na výrazně nižší útraty.

Do bobtnajícího klubu českých virtuálních operátorů se hlásí Komutel (komutel.cz). V nabídce má tři klasické měsíční paušály jako podle staré školy, ale ceny jsou naštěstí ze školy nové. Komutel se na spolupráci domluvil s virtuálním operátorem 99mobile, který je skrze GTS zapojen do sítě T-Mobile. Komutel je tedy virtuálním operátorem čtvrtého gardu, v tiskové zprávě se označuje jako oficiální prodejce tarifů od 99mobile pro jižní Moravu.

Klepněte pro větší obrázek
Struktura nových tarifů se vysmívá drahým flatům, zaměřuje se na uživatele s výrazně nižší útratou.
Klepněte pro větší obrázek 
Nabídka mobilního internetu. Hlasový tarif lze změnit ke konci zúčtovacího období, datové tarify lze dokoupit kdykoliv, nezávisle na hlasovém tarifu.

Komutel přichází s prvkem, který jinde nenajdete – dobročinnost. Část peněz, které operátorovi pošlete, poputuje na dobrou věc. Můžete si vybrat, jestli podpoříte opuštěná zvířata, děti z SOS vesniček, výsadbu ovocných stromů v Bílých Karpatech, nebo mladé sportovce. Když o to komunita projeví zájem, mohou vzniknout nové skupiny. „Může se stát, že vznikne komunita Volám a podporuji Kometu,“ řekl Petr Novák, ředitel společnosti Komutel.

Diskuze (57) Další článek: Apple iOS7: postřehy vývojářů

Témata článku: , , Oficiální prodejce, Pro +, Pen, Věc, Vole