Kouzelné úterky T-Mobile: internet zdarma a další nové výhody

T-Mobile vylepšuje nabídku Kouzelných úterků pro všechny své zákazníky. Od 5. července se mohou těšit každé úterý nejen na SMS do vlastní sítě za polovinu, ale i Internet v mobilu na den zdarma. Zákazníci s aktivním zvýhodněním Internet v mobilu na den získají úterní bezplatné surfování automaticky. Uživatelům, kteří by si rádi mobilní brouzdání vyzkoušeli, nebo nemají žádný datový balíček, stačí poslat SMS ve tvaru „KOUZELNEUTERY INTERNET“ na číslo 4603. Bude jim pak zapnut balíček Internet v mobilu na den, včetně úterního surfování zdarma (standardní cena 24 Kč s DPH za 24 hodin). Není třeba se obávat vysokých účtů, „zapnutý“ balíček se pro ten den aktivuje (a tedy naúčtuje 24 Kč) až když začnete surfovat.

Kromě toho od stejného data výrazně vzroste počet partnerů, kteří mají pro klienty T-Mobile dva produkty za cenu jednoho. Stávající paletu možností – rychle občerstvení, pěnivý mok a lístky do kina, vylepší:

  • Costa Coffee – objednací SMS ve tvaru „KOUZELNEUTERY COSTA“ na 4603; k jakékoliv kávě druhá zdarma (ve stejné hodnotě nebo levnější).
  • Coffee&Co – objednací SMS ve tvaru „KOUZELNEUTERY CC“ na 4603; k jakékoliv kávě druhá zdarma (ve stejné hodnotě nebo levnější).
  • UGO juice bar a B juicy – objednací SMS ve tvaru „KOUZELNEUTERY UGO“ na 4603; k 0,5litrovém fresh koktejlu jakýkoliv druhý fresh koktejl zdarma (ve stejné hodnotě nebo levnější).
  • DinoPark – objednací SMS ve tvaru „KOUZELNEUTERY DINO“ na 4603, 2 lístky za jednu cenu, kromě rodinného vstupného.
  • Centrum Babylon Liberec – 2 vstupenky za jednu cenu do:
    • Aquaparku – SMS ve tvaru „KOUZELNEUTERY BABYLONA“ na 4603;
    • Wellness Centra – SMS ve tvaru „KOUZELNEUTERY BABYLONW“ na 4603;
    • iQparku – SMS ve tvaru „KOUZELNEUTERY IQ“ na 4603.
  • FAnn Parfumerie – objednací SMS ve tvaru „KOUZELNEUTERY FANN“ na 4603; ke každému kusu dekorativní kosmetiky Max Factor druhý zdarma (ve stejné hodnotě nebo levnější).

Klepněte pro větší obrázek

Zákazníci mohou i nadále využít Kouzelných úterků v KFC, CinemaCity a The PUB (více informací zde). Nově KFC do nabídky 2 za 1 cenu zařazuje i Brazer Twister. Také The PUB přichází s vylepšením a do 30. září může získat každý zákazník T-Mobile dvě mojita, včetně nealko varianty. Stačí jen odeslat SMS ve tvaru „KOUZELNEUTERY MOJITO“ na 4603.

Kdo by si snad nebyl jistý, kde najde partnery, nebo jaký je správný tvar objednací SMS, může si stáhnout bezplatnou aplikaci. Ta je k dispozici pro operační systémy Android, Apple iOS, Symbian, Windows Mobile a BlackBerry. Aplikace zjistí vaši polohu a zobrazí nejbližší „kouzelná místa“, jednoduše odešle objednací SMS a vy už jen obdržíte zprávu s unikátním kódem, kterým se prokážete u obsluhy.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Zdá se vám systém Kouzelných úterků T-Mobile složitý? Stáhněte si aplikaci, vše bude jednodušší

Diskuze (11) Další článek: Připravovaná Nokia N5: klasická střední třída

Témata článku: , , , , Nov, MOBI, Stejné data, Babylón, Správný tvar, T Mobil, Bezplatné surfování, Žďár, Costa, T - Mobil, Mobil, KFC, Cinemacity