Kudy z nudy přináší tipy, kam vyrazit na víkend. Nyní i v podobě mobilní aplikace

Agentura CzechTourism, která stojí za portálem Kudyznudy.cz, připravila mobilní aplikaci Kudy z nudy - Tipy na víkend, která vám zobrazí tipy na zajímavé akce ve vašem okolí přímo v mobilu. Po poslední aktualizaci navíc aplikace již nepotřebuje nutně znát vaši aktuální polohu, takže si můžete akce přehledně vyhledat z databáze, a to ve vybraném městě v Česku.

Základní dělení zájmových bodů je na akce a aktivity, Zatímco akce jsou časově omezené, u aktivit, tj. body zájmu, můžete počítat s celoroční dostupností. Ovšem i zde se najdou výjimky, které by měly být správně zařazeny mezi časové omezené akce, např. bludiště z kukuřičného pole určitě nebude dostupné v zimě... Aplikace má jednoduché uživatelské rozhraní, nabízí filtrování akcí a také zobrazení místa na mapě, kam můžete hned spustit navigaci.

A pokud nechcete vyhledávat přímo podle měst nebo okolo vaší polohy, můžete si ručně procházet mapy a sledovat zobrazené body zájmu řazené do několika kategorií. Od kultury a památek, přes sportovní vyžití a wellness, až po gastro turistiku. V mobilní aplikaci je v současné době přes 15 tisíc bodů zájmu, šance, že se bude tento víkend dít něco zajímavého ve vaši blízkosti, je tak velmi vysoká. Aplikaci Kudy z nudy - Tipy na víkend stahujte bezplatně z Google Play a AppStoru.

Váš názor Další článek: Štědré dárky k Huawei Mate 30 Pro: sluchátka zdarma a hodinky za 1 Kč

Témata článku: , , , , , , , AppStore, Blízkost, Czechtourism, Kudy z nudy, Česká republika, Aplikace, MOBI, Výraz, Bod zájmu,